Postet nga: Artmotion

Artmotion, platforma vendore e cila sjell “Dimension Tjetër”

Risitë në platformën Artmotion nuk kanë të ndalur. Duke qenë vazhdimisht në hap me kohën për plotësimin e nevojave të klientëve, Artmotion vazhdon me ofrimin ...

Oferta më e re nga platforma satelitore AlbSat – 49.90 euro në vit

Platforma satelitore AlbSat sjell ofertën 1 vjeçare për vetëm 49.90 euro në vit, përmes kësaj oferte të gjithë klientët e rinj do të kenë mundë...

Artmotion mbështet fushatën #rriNshpi – dhuron 3 muaj FALAS aplikacionin për të gjithë Kosovarët

 

NimiTV i bashkëngjitet fushatës #rriNshpi – dhuron 3 muaj abonim FALAS për shqiptarët në diasporë

 

AlbSat, platforma më e re televizive, e vetmja 100% shqipfolëse

 

Artmotion sjell ofertën 'Black friday'

Kompania Artmotion njofton se në "Black Friday" sjell pakon atraktive në treg "Pakon Dream" vetëm për 19.90 euro për 3 muaj.

Artmotion tani edhe në Suharekë

Kompania Artmotion nga sot fillon të ofrojë shërbimet e internetit dhe televizionit edhe në qytetin e Suharekës.

Artmotion sjell ofertën më të re në bashkëpunim me Comodita Home

Risitë nuk kanë të ndalur. Kësaj radhe kompania Artmotion në bashkëpunim me brendin ndërkombëtar për produktet e shtëpisë Comodita Home sjellin ofertën promocionale ...