Postet nga: artikull i sponsorizuar

Sllovenia mbështet Kosovën në anëtarësimin në Byronë e Kartonit të Gjelbër

Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimit (BKS), Sami Mazreku së bashku me bashkëpunëtorë ka takuar të hënën në Lubjanë Tjasha Kobar, drejtorin e Byrosë së Kartonit ...

Oferta shembullore në pajisjet shkollore!

Për fillimin e vitit të ri shkollor, Viva Fresh Store ka përgatitur ofertat më të mira në të gjitha pajiset shkollore si dhe në veshmbathjet për djem ...

“Drena” vazhdon të ndihmojë sportistët vendorë

"Suksesi nuk është një aksident. Është punë e vështirë, këmbëngulje, mësim, studim, sakrificë dhe mbi të gjitha dashuri për atë që bëni apo më...

E PREMTJA ME ZBIRTJE TË MËDHA NË ETC

A jeni gati të bleni artikujt e nevojshëm me ZBRITJE deri 50% në ETC. Këtë të PREMTË 28 JANAR deri me datë 3 SHKURT.

Fillo me kurs falas, aftësohu dhe punësohu në profesionet më të kërkuara në botë

Sot shumë njerëz dëshirojnë të ndryshojnë karrierën e tyre apo të fitojnë aftësi të reja. Por, meqenëse gjatë këtyre viteve tregu i punës ...

Renault – Vetura më e shitur në vitin 2021!

Të gjithë mendojnë se veturat më të shitura të vitit që lam pas janë ato të llojit Mercedes Benz, Audi dhe BMW, por jo nuk janë asnjëra prej tyre!

Fundviti në Shell me dhurata fantastike për klientët

Artikull i sponsorizuar nga Shell Kosova

Veturat nga Renault dominojnë me shitje në Kosovë gjatë muajit nëntor

Të gjithë e dimë se sa është e zhvilluar industria e veturave në Kosovë, por pak dimë për statistikat zyrtare se cila prej tyre preferohet më së shumti nga ...