Postet nga: Arte Pamore

Komuna ndan 1.6 milion euro për projektim të ish ‘Gërmisë’ si qendër multikulturore

Kryeqyteti ka në plan që ish-shtëpinë e mallrave ‘Gërmia’ ta kthejë në një qendër multikulturore, ku do akomodojë Sallën Koncertale dhe një Galeri të Qytetit.

Sheshi ne Prishtine

Prishtinë, planifikohet ndërtimi i një kolegji të ri për Arte Pamore

Në Prishtinë po planifikohet ndërtimi i një kolegji të arteve pamore dhe performancës.

Manifesta, Bienalja Nomade Evropiane vjen në Prishtinë për edicionin e 14-të (VIDEO)

Bienalja Nomade Evropiane ‘Manifesta 14’, vjen në Prishtinë, me një program arti, shfaqje, ngjarje dhe punëtori me qëllim fuqizimin e qytetarëve të rimarrin hapësirën publike.

Ndahen çmimet kombëtare vjetore, ‘Muslim Mulliqi’

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka ndarë sot çmimet kombëtare vjetore për arte pamore, “Muslim Mulliqi", për 2020.

Ministria e Kulturës ndan çmimet në fushën e artit pamor

Ministria e Kulturës sot ka ndarë çmimet në fushën e artit pamor.

Tirana e largoi e Prishtina i bëri vend, mbi 400 vizitorë panë ekspozitën ‘Onufri Remade’

Mbi 400 vizitorë kanë vizituar ekspozitën “Onufri Remade”, e hapur tri javë më parë në Galerinë Kombëtare të Kosovës (GKK), nga e cila Galeria Kombëtare e Arteve ...

Galeria e Ministrisë së Kulturës hap konkurs për programin artistik për vitin 2020

Galeria e Ministrisë së Kulturës, (GMK), “Qafa” në Prishtinë, ka hapur sot konkurs për projekt-propozime për programin artistik të vitit 2020.