Postet nga: Artan Bimbashi

Dënim më burg dhe me gjobë ndaj ish 14 zyrtarëve policorë të akuzuar për marrje ryshfeti

Gjykata e Mitrovicës i ka dënuar me burg dhe gjobë të akuzuarit Ahmet Hasani, Artan Bimbashi, Avdi Beqiri, Avni Mehmeti, Bojan Saviq, Esat Haxhiu, Halit Shabani, Jovica Trajkoviq, ...

Përfundon gjykimi ndaj 14 ish-policëve të akuzuar për marrje ryshfeti, më 6 prill aktgjykimi

Me dhënien e fjalës përfundimtare ka përfunduar shqyrtimi gjyqësor ndaj 14 ish-zyrtarëve policorë të akuzuar për marrje ryshfeti

Mitrovicë, vazhdon gjykimi i 14 ish-policëve të akuzuar për marrje ryshfeti

Për të tretën ditë me radhë në Gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar gjykimi ndaj 14 ish-zyrtarëve policorë: Ahmet Hasani, Artan Bimbashi, Avdi Beqiri, Avni Mehmeti, Bojan ...

Gjykimi i 14 ish-policëve për ryshfet, në seancë lëshohen video-incizimet

Në Gjykatën e Mitrovicës ka vazhduar gjykimi ndaj 14 ish-zyrtarëve policorë të akuzuar për marrje ryshfeti

14 ish-policët e akuzuar për ryshfet përsërisin se ndihen të pafajshëm

Në Gjykatën e Mitrovicës sot ka vazhduar gjykimi ndaj 14 ish-zyrtarëve policorë të akuzuar për marrje ryshfeti.

Anulohen seancat e gjykimit ndaj ish policëve të akuzuar për korrupsion

Seancat e gjykimit ndaj ish zyrtarëve policorë të akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare të cilat ishin caktuar të mbahen në Gjykatën e Mitrovicës ...

Gjykimi i ish-policëve, disa prej tyre pranojnë të negociojnë pranimin e fajësisë

Në rastin ku të akuzuar për marrje të ryshfetit janë 14 tashmë ish-zyrtarë policorë të Njësisë së Trafikut, Prokuroria ka kërkuar që të shtyhet seanca e gjykimit me ...

Skandali i korrupsionit në polici dëshmitari rrëfen rrjedhjen e informacioneve

Dëshmitarë të rinj janë dëgjuar në gjykimin e 14 ish-zyrtarëve policorë të Njësisë së Trafikut Mitrovicë – Jug, të akuzuar për marrje ryshfeti nga shoferët kundë...