Postet nga: Arsimi

Serbia ka Bllokuar Gjykatën dhe Prokurorinë e Mitrovicës

Serbia ka vonuar procesin e konsolidimit të Gjykatës dhe Prokurorisë Themelore në rajonin e Mitrovicës. Kështu thuhet në raportin zyrtar të vet ministres për Dialog Edita ...

Tentativat e Legjitimimit të Punësimit Jomeritor

Komuna e Vitisë e ka pranuar një mësimdhënëse në punë përkundër që nuk ishte më e suksesshmja në mesin e konkurrentëve.

Interneti në Arsim për Ngritje Cilësie

Gjatë tryezës së organizatës “FLOSSK” në të cilin u diskutua për rolin e internetit në arsimin kosovar, u tha se platformat online duhet të përdoren nga ...

Tre Vjet në Kërkim të Punës si Mësues

Tre Vjet në Kërkim të Punës si Mësues

Demë Doçi para tre vjetësh diplomoi në Fakultetin e Edukimit në Universitetin e Prishtinës, në drejtimin pedagogji e përgjithshme dhe gjatë kësaj kohe thotë se ...

Sot Arsim Bajrami në Interpelancë për Arsimin

Arsim Bajrami sot do të shpjegojë para deputetëve gjendjen e arsimit parashkollor, parafillor dhe parauniversitar në Kosovë.

E Ardhmja e Varfër e Kosovës

(Artikulli origjinal është shkruar ne gjuhën angleze, përkthimi nga redaksia)

Draft-Rregullorja për Mësimdhënësit Diskutohet në Pejë

Rregullorja mori kritika edhe nga asamblistët e partive në pushtet.

Komisioni për Arsim i Kënaqur me Punën në 2015

Komisioni parlamentar për Arsim, Shkencë dhe Teknologji gjatë shqyrtimit të raportit vjetor vlerësoi pozitive punën që është bërë gjatë vitit 2015.