Postet nga: Arsim Bajrami

Avancat e Kundërligjshëm të Ministrisë së Arsimit

Ministria e Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, kishte paguar avancë në vlerë prej 108 mijë e 671 eurove për ndërtimin e shkollës fillore në Klinë. Avanci ishte paguar pa ...

Bajrami: Nga Edukimi Varet Përparimi i Përgjithshëm i Vendit

Me këtë rast, ministri në detyrë i Arsimit, Arsim Bajrami ka thënë se ndërtimi i universiteteve cilësore dhe kredibile ka qenë një sfidë afatgjate prej së ...

Bajrami Paralajmëron Masa ndaj Shkeljeve në Testin e Maturës

Gjatë vizitës në Shkollën “Eqrem Çabej” që ministri në detyrë Arsim Bajrami u bëri maturantëve që sot po i nënshtrohen pjesës së parë të ...

Bajrami: Universitetet të Kultivojnë Punën Shkencore

Në ditën kur në Prishtinë u hap konferenca vjetore e shkencës ministri i Arsimit Arsim Bajrami tha se e ardhmja e profesorëve të UP-së varet nga puna ...

Nxënësit Testohen si Përgatitje për PISA-n e Radhës

Nxënësit Testohen si Përgatitje për PISA-n e Radhës

Nga 53 nxënës 15 vjeçar prej 8 komunave në Kosovë sot i janë nënshtruar një pilot testi PISA i cili po bëhet për të vlerësuar njohuritë ...

Arsimtarët Bëhen me Kontratë të Re Kolektive

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Arsim Bajrami tha se nënshkrimi i kësaj kontrate vjen si rezultat i përpjekjeve të ministrisë që të rregullojë pozitën ...

Jasharaj Tregon Çka Përmban Kontrata e Re Kolektive për Arsimtarët

MASHT ka njoftuar përmes një komunikate për nënshkrimin e kontratës së re dhe konceptin e përgjithshëm të saj.

Studentët Bëhen me Qendrën e Tyre Mjekësore

Drejtues të institucioneve lokale e qendrore të vendit përuruan të mërkurën Qendrën e Mjekësisë Familjare në Qendrën e Studentëve në Prishtinë, e cila ...