Postet nga: Arsim Bajrami

Arsim Bajrami

Arsim Bajrami largohet nga strukturat udhëheqëse në PDK

Deri më tani nënkryetar i PDK-së, Arsim Bajrami ka njoftuar se nuk do të jetë më pjesë e strukturave udhëheqëse partiake në këtë subjekt politik.

Sejdiu: Idetë për korrigjim të kufijve, tendencë për ta shkelur Kushtetutën

Pas njëmbëdhjetë vjetëve të miratimit të Kushtetutës së Kosovës, ish- hartuesit e saj thonë se ky dokument ka përmbushur misionin primar, themelimin e shtetit ...

Familjarët e profesorëve ia mësyjnë konkurseve për asistentë në Fakultetin Juridik

Fëmijët dhe të afërmit e profesorëve të fakultetit Juridik dhe atij Ekonomik ia kanë mësyrë konkurseve të hapura për asistentë në këto dy ...

Libri Shkollor: 'Pse Femrat që Zbulojnë Belin Rrezikojnë të Mbeten Sterile?'

“Pse femrat që zbulojnë belin rrezikojnë të mbeten sterile?”.

Zilja e Parë në Shkollë të Re

Fillimin e vitit të ri shkollor nxënësit e fshatit Duhël të Suharekës do ta presin në një shkollë të re.

Studiuesit: Nuk po Ndihmohet Shkenca

Të mbledhur në Prishtinë në konferencën shkencore të organizuar nga Instituti i Studiuesve Shqiptarë “Alb-Shkenca”, studiuesit u ankuan se nuk po kanë përkrahje nga institucionet në Tiranë e ...

Arsim Bajrami: Gjithçka Gati Për Vitin e Ri Shkollor

Ministri në detyrë i Arsimit, Arsim Bajrami, në mbledhjen e sotme të Qeverisë ka folur për vitin e ri shkollor të të gjitha niveleve parauniversitare që do të fillojë ...

Olimpistët e Matematikës Shpërblehen nga Ministria e Arsimit

Në mesin e katër pjesëmarrësve nga Kosova, nxënësi i gjimnazit matematikor në Prishtinë, Shend Zhjeqi fitoi medaljen e bronztë në këto gara.