Postet nga: arrestim

Gjakovë, arrestohet pasi është zënë duke vjedhur

Një person është arrestuar në Gjakovë nën dyshimin se është zënë duke vjedhur disa gypa metali në pronën e tjetërkujt.

Arrestohet i dyshuari për organizim të lojërave të fatit në Gjilan

Policia e Kosovës ka njoftuar se dje është arrestuar një i dyshuar për organizim të lojërave të fatit-bixhozit në Gjilan.

Prizren, arrestohet i dyshuari për grabitje

Është arrestuar i dyshuari E.K., i cili gjatë ditës së djeshme në Prizren kishte sulmuar një grua dhe i kishte vjedhur çantën e dorës.

Kanosen dy zyrtarë policor

Dy zyrtarë policor, janë kanosur në raste të ndara, gjatë ditës së djeshme. Kështu bënë të ditur Policia e Kosovës që këto rasti i ka ...

Tre raste të dhunës në familje në Kosovë, dy të dyshuar në arrati

Policia e Kosovës ka njoftuar për paraqitje të tre rasteve të dhunës në familje në tri lokacione të ndryshme në Kosovë - Prishtinë, Pejë dhe Skenderaj.

Një burrë dhe dy gra, arrestohen nën dyshimin për organizim prostitucioni

Policia e Kosovës ka arrestuar një burrë dhe dy gra të dyshuar për veprën penale detyrim në prostitucion dhe ofrim të shërbimeve për prostitucion.

Arrestohet “ministri”

Një person është arrestuar nën dyshimin se i njëjti ka prezantuar vetën si ministër, pa qenë i tillë.

Arrestohet për prezantim të rrejshëm si ministër i Qeverisë së Kosovës

Policia e Kosovës, konkretisht hetuesit nga Drejtoria për Hetimin e Krimeve Ekonomike dhe Korrupsionit - Sektori për Hetimin e Korrupsionit në Prishtinë, në koordinim me Prokurorinë, pas ...