Postet nga: arrestim per sulm

Fushë Kosovë, gruaja në gjendje të dehur sulmon nënën dhe familjarët

Një grua nga Fushë Kosova është arrestuar pasi në gjendje të dehur kishte sulmuar fizikisht nënën dhe familjarët e saj.

Një grua, rrah policët në Prishtinë

Një grua nga Prishtina është arrestuar pasi ka sulmuar zyrtarët policor gjatë kryerjes së detyrës, urdhrat e të cilëve paraprakisht edhe i kishte refuzuar.

Tre persona arrestohen, në ndikim të alkoolit sulmuan një person tjetër

Tre burra janë arrestuar pasi në ndikim të alkoolit e kanë sulmuar viktimën e gjinisë mashkullore.

Rahovec, arrestohet një burrë për sulm ndaj bashkëshortes

Një burrë nga Rahoveci është arrestuar pasi dyshohet se e kishte sulmuar fizikisht bashkëshorten e tij.

Vushtrri, sulmohen me shkopa druri në oborrin e tyre, arrestohen katër persona

Katër persona janë arrestuar pasi dyshohet se sulmuan me shkop druri dy persona, në oborrin e tyre.

Pejë, dy persona arrestohen për sulm ndaj dy të tjerëve

Dy burra janë arrestuar pas një sulmi ndaj një burri dhe gruaje në rrugën ‘Zymer Smajlaj’ në Pejë.

Prishtinë, babai sulmon fizikisht vajzën

Është arrestuar një burrë në Prishtinë pasi kishte sulmuar fizikisht të bijën e tij.

Lipjan, tre persona sulmuan pylltarin në sy të policëve

Në fshatin Shalë të Lipjanit janë arrestuar tre burra pasi kishin sulmuar pylltarin ku prezentë kishin qenë edhe njësia policore.