Postet nga: arratisja nga QKUK

Kush janë personat të cilëve Ambasada Amerikane thotë se nuk do t'u jap vizë?

Gjatë ditës së sotme Ambasada Amerikane përmes një komunikate për media ka deklaruar se kjo Ambasadë nuk do të lëshojë viza për personat që janë ...

Apeli i hap rrugë gjykimit të Sami Lushtakut për arratisje nga burgu

Gjykata e Apelit e ka lënë në fuqi vendimin e Gjykatës Themelore të Prishtinës rreth arratisjes nga burgu të vitit 2014 dhe ‘strehimit’ për disa ditë në ...

Shtyhet Seanca ndaj Sami Lushtakut për Arratisjen nga QKUK-ja

Në seancën e gjykimit të Sami Lushtakut dhe 23 personave tjerë për arratisjen nga QKUK-ja, avokati Ragip Zeneli u ankua se nuk i ka shkresat e lëndës.

Prokurori Kërkon Gjyqtar Ndërkombëtar në Gjykimin e Sami Lushtakut

Në seancën e shqyrtimit fillestar në çështjen e Sami Lushtakut dhe 23 të akuzuarve të tjerë, që ka të bëjë me arratisjen nga QKUK të Lushtakut në kohën ...

Lushtaku dhe 23 të Akuzuarit e Tjerë Deklarohen të Pafajshëm

Pas tri dështimeve më në fund është mbajtur seanca e shqyrtimin fillestar në rastin e Sami Lushtakut, i cili akuzohet për arratisje nga QKUK në kohën sa ...

Urdhër Arrest për Rastin e Arratisjes nga QKUK

Kryetari i trupit gjykues Shashivar Hoti vendosi që ta ndërpresë seancën në rastin ku i dyshuar është ish kryetari i komunës së Skenderajt, Sami Lushtaku.

Sami Lushtaku Para Gjyqit për Arratisjen nga QKUK-ja

Sami Lushtaku, djali i tij Mërgimi aktualisht deputet i Kuvendit të Kosovës dhe zyrtarë të Ministrisë së Drejtësisë e gardianë pritet të dalin sot para gjykatës ...

Prokurori: Fyerje për Drejtësinë Zvarritja e Gjykimit për Arratisjen nga QKUK

Seanca e gjykimit të 24 personave për arratisjen e Sami Lushtakut nga QKUK-ja nuk u zhvillua as sot, pasi munguan të akuzuarit Mërgim Lushtaku dhe Dardan Geci.