Postet nga: arratisja nga QKUK

Shtyhet Seanca ndaj Sami Lushtakut për Arratisjen nga QKUK-ja

Në seancën e gjykimit të Sami Lushtakut dhe 23 personave tjerë për arratisjen nga QKUK-ja, avokati Ragip Zeneli u ankua se nuk i ka shkresat e lëndës.

Prokurori Kërkon Gjyqtar Ndërkombëtar në Gjykimin e Sami Lushtakut

Në seancën e shqyrtimit fillestar në çështjen e Sami Lushtakut dhe 23 të akuzuarve të tjerë, që ka të bëjë me arratisjen nga QKUK të Lushtakut në kohën ...

Lushtaku dhe 23 të Akuzuarit e Tjerë Deklarohen të Pafajshëm

Pas tri dështimeve më në fund është mbajtur seanca e shqyrtimin fillestar në rastin e Sami Lushtakut, i cili akuzohet për arratisje nga QKUK në kohën sa ...

Urdhër Arrest për Rastin e Arratisjes nga QKUK

Kryetari i trupit gjykues Shashivar Hoti vendosi që ta ndërpresë seancën në rastin ku i dyshuar është ish kryetari i komunës së Skenderajt, Sami Lushtaku.

Sami Lushtaku Para Gjyqit për Arratisjen nga QKUK-ja

Sami Lushtaku, djali i tij Mërgimi aktualisht deputet i Kuvendit të Kosovës dhe zyrtarë të Ministrisë së Drejtësisë e gardianë pritet të dalin sot para gjykatës ...

Prokurori: Fyerje për Drejtësinë Zvarritja e Gjykimit për Arratisjen nga QKUK

Seanca e gjykimit të 24 personave për arratisjen e Sami Lushtakut nga QKUK-ja nuk u zhvillua as sot, pasi munguan të akuzuarit Mërgim Lushtaku dhe Dardan Geci.

Sot Lushtaku në Gjyq për Arratisjen nga QKUK-ja

Sami Lushtaku, djali i tij Mërgimi aktualisht deputet i Kuvendit të Kosovës dhe zyrtarë të Ministrisë së Drejtësisë e gardianë do të dalin sot para gjykataës ...

Dështon Seanca për Arratisjen e Sami Lushtakut nga QKUK

Kryetari i komunës së Skënderajt, Sami Lushtaku, dhe 23 të akuzuar të tjerë për arratisjen nga Qendra Klinike Universitare e Kosovës (QKUK) kanë dalë sot para gjykatë...