Postet nga: arratisja e sami lushtakut nga qkuk-ja

Mangësitë në prova të prokurorisë - shkas që gjykimi ndaj Sami Lushtakut dhe të tjerëve të shtyhet deri në fund të muajit

Në Gjykatën e Prishtinës, në gjykimin ndaj Sami Lushtakut dhe të tjerëve të akuzuar për frikësim të dëshmitarëve dhe pengim të procedurës ...

Drejtori i përgjithshëm i Policisë rrëfen për ditën e arratisjes së Sami Lushtakut nga QKUK-ja

Gjykimi në rastin  e njohur “Ikja nga QKUK-ja”, ku të akuzuar janë Sami Lushtaku, Ismet Haxha, Sahit Jashari dhe 20 të akuzuar të tjerë për veprën penale mundësimi ...

Dëshmia e policit të 5-të në gjykimin për arratisjen e Sami Lushtakut nga QKUK-ja

Fatmir Abiti, zyrtar i policisë, ka dhënë dëshminë e tij në gjykimin ndaj 24 të akuzuarve në rastin e arratisjes së Sami Lushtakut nga QKUK-ja në kohën kur ...

Sami Lushtaku 'merr në pyetje' ish-komandantin e Policisë në gjykimin për arratisjen nga QKUK-ja

Në seancën ndaj 24 persona të akuzuar për rastin e arratisjes nga QKUK-ja të Sami Lushtakut në kohen kur ai po gjykohej për krime lufte ka dëshmuar ...

Dëshmia e policit të tretë: Në dhomëm e Sami Lushtakut në QKUK i kemi parë vetëm dy gra

Dëgjohet dëshmitari i tretë  në  seancën  gjyqësore ndaj 24 të akuzuarve në rastin e arratisjes nga QKUK-ja të Sami Lushtakut në kohen kur ai po gjykohej pë...