Postet nga: Armët ilegale

Nuk ka zgjidhje magjike për zvogëlimin e armëve të paligjshme në Kosovë

Dy dekada nga përfundimi i luftës, shumë kosovarë thonë se akoma ndjehen më të sigurt me një armë në shtëpi.

Aksioni i Policisë, arrestohen 18 persona të dyshuar për trafik të armëve

18 persona  janë arrestuar në lokacione të ndryshme pas një hetimi disa mujor nga Prokuroria e Ferizajt në bashkëpunim me drejtorinë e Hetimeve kundër Krimit të Organizuar në Prishtinë.

Aksioni i policisë në Gjakovë për armët ilegale, arresohen shtatë persona

Në dy operacione policore në Malishevë janë arrestuar shtatë persona dhe janë konfiskuar një shumë e konsiderueshme e armëve ilegale.

Armët ilegale, si të reduktohen

Sot do të mbahet tryezë për kontrollin e Armëve të Vogla dhe të Lehta dhe reduktimin e armëve të paligjshme në Kosovë.

Policia në aksion, arrestohen disa persona për armëmbajtje pa leje

 

Gjermania shton përpjekjet për kontrollin e armëve të zjarrit në Ballkan

Zyra e Ministrisë së Jashtme të Gjermanisë tha për BIRN se po rrit përpjekjet e saj për të kontrolluar tregtinë e armëve të vogla nga vendet ...

Nga përdorimi i armëve ilegale, 29 të vdekur këtë vit në Kosovë

Janë 29 persona që kanë humbur jetën si pasojë e përdorimit të armëve pa leje në periudhën kohore janar- shtator të këtij viti. Këto shifra, ...

Policia në Gjilan konfiskon armë nga veturat me targa të huaja

Dy persona janë arrestuar mbrëmë nga policia në Gjilan për armëmbajtje pa leje.