Postet nga: Armend Mehaj

Mali i Zi dhuron vaksina kundër COVID-19 për FSK-në

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka bërë të ditur se kanë pranuar donacionin e vaksinave anti COVID-19 nga Ministria e Mbrojtjes së Malit të Zi.

Mehaj: 5.2 milionë euro do t'i ridestinojmë për blerjen e pajisjeve ushtarake

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka bërë të ditur se shumën prej 5.2 milionë euro nga planifikimet e mëhershme, do t’i  ri-destinojmë në projektet e Programit Amerikan ...

Ministri Mehaj takoi ambasadoren e Maqedonisë V, biseduan për bashkëpunimin në fushën e sigurisë

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka njoftuar se në kuadër të takimeve zyrtare me përfaqësuesit diplomatik në vend, ka pritur në takim, ambasadoren e Maqedonisë së Veriut ...

FOTO: Automjetet e blinduara që Shtetet e Bashkuara ia dhuruan Ushtrisë së Kosovës

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, sot ka vizituar Komandën e Doktrinës dhe Stërvitjes në Kazermën “Skënderbeu” në Ferizaj, me qëllim të njoftimit me automjetet ...

Ministri i Mbrojtjes: U përmbyll me sukses ‘Defender Europe 21’

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka thënë se stërvitja ‘Defender Europe 2021’ që zhvillohet me pjesëmarrjen e 27 shteteve të ndryshme, e që pjesë e saj ishte edhe Kosova ...

Cavoli: SHBA do të vazhdojë mbështetjen e plotë për FSK-në

Komandanti i Ushtrisë Amerikane në Evropë dhe Afrikë, gjeneral Christopher Cavoli, ka premtuar përkrahje të vazhdueshme për Forcën e armatosur të Kosovës dhe Ministrinë e Mbrojtjes ...

Ministria e Mbrojtjes nënshkruan memorandum mirëkuptimi me Mbretërinë e Bashkuar

Ministria e Mbrojtjes e Republikës së Kosovës ka nënshkruar një memorandum mirëkuptimi me Qeverinë e Mbretërisë së Bashkuar. Nënshkrimi është bërë nga ministri ...

Ministria e Mbrojtjes zbret për 1.5 milion euro shpenzimet në prokurim

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka njoftuar se ka rishqyrtuar planifikimet në fushën e prokurimit dhe financave për këtë dikaster.