Postet nga: Armend Mehaj

Ministri i Mbrojtjes: Kosova është e sigurtë

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka thënë se Kosova është e sigurtë dhe nuk bie pre e kërcënimeve dhe shantazheve të Serbisë.

PAMJE - Diplomojnë liderët e rinj nga kontingjenti i nënoficerëve të FSK-së

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka bërë të ditur se në Komandën e Doktrinës dhe Stërvitjes diplomojnë  liderët e rinj nga kontingjenti i nënoficerë...

Diplomoi kontingjenti i specialistëve për Operacione Shumëkombëshe i FSK-së

Tre ushtar të Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK) kanë diplomuar në fushën e Operacioneve Shumëkombëshe të Mbështetjes së Paqes.

Ministri i mbrojtjes zhvillon takime për ‘Planin e Reagimit Kombëtar’

Ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj, gjatë ditës së djeshme ka pritur në takim të përbashkët, autoritetet kryesore të institucioneve të sigurisë në vend për të diskutuar ...

Ministri Mehaj: Kroacia mbështet anëtarësimin e Kosovës në NATO

Kroacia do ta mbështes Kosovën për anëtarësim në Organizatën e Traktatit të Atlantikut të Veriut – NATO.

Mehaj: Ekziston një vullnet i jashtëzakonshëm për të dhënë donacione për Ushtrinë

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj, ka shprehur falënderim për të gjithë ata që kanë dhënë donacione për Ushtrinë e Kosovës.

Mehaj: Komandot e FSK-së po avancohen profesionalisht për secilën sfidë

Ministri i Mbrojtjes i Kosovës, Armend Mehaj ka bërë të ditur, se sot në Aeroportin e Gjakovës ka vizituar komandot e Regjimentit të Parë të Këmbë...

Kosova ende nuk ka aplikuar në NATO

Shteti i Kosovës ende nuk ka aplikuar formalisht për anëtarësim në organizatën më të madhe të sigurisë në botë - NATO.