Postet nga: armend hamiti

Anulohet seanca për rastin e vrasjes që kishte ndodhur në ‘Bon Viant‘

 

Vrasja e biznesmenit Bedri Rexhepi, shtyhet seanca

Jeton dhe Nexhat Vllasaliu, të akuzuar për vrasjen e biznesmenit nga Prashitna Bedri Rexhepi, janë sjellë sot në Gjykatën e Prishtinës.

Prokuroria për rastin e biznesmenit Bedri Rexhepi: Dyshohet se u vra për përfitim të 30 mijë eurove

Përfitimi material prej 30 mijë euro, dyshohet të ketë qenë arsyeja e vrasjes së biznesmenit nga Prishtina, Bedri Rexhepi, kanë thënë sot nga Prokuroria e Shtetit.

Zgjedhja e Kryeprokurorit të Shtetit, Kushtetuesja shpall të papranueshme kërkesën e Shqipdon Fazliut dhe Armend Hamitit

Gjykata Kushtetuese i ka shpallur të papranueshme mbi baza procedurale kërkesat e kandidatëve për Kryeprokuror të Shtetit, Shqipdon Fazliu dhe Armend Hamitit, të cilët e kanë ...

Arrestohet një grua për rastin e zhdukjes së biznesmenit Bedri Rexhepi

Në grua është arrestuar të premten në lidhje me zhdukjen e biznesmenit Bedri Rexhepi.

Nis rigjykimi i të akuzuarve për prodhim ilegal të alkoolit

Pesë qytetarë të Kosovës po akuzohen për prodhim të ndaluar të alkoolit si dhe transportim të lëndëve kimike për përpunimin e pijeve alkoolike.

Deputeti Uran Ismaili thotë në gjykatë se nuk ka qenë dëshmitar okular kur u vra roja e lokalit “Bon Vivant”

Në gjykimin ndaj të akuzuarve për vrasjen e rojës së lokalit “Bon Vivant”, Masar Gërdovci dhe Sherif Krasniqi, në cilësinë e dëshmitarit është dëgjuar ...

Prokurorët e Prishtinës zgjedhin anëtarin e tyre në Këshillin Prokurorial

Jehona Grantolli, prokurore në Prokurorinë Themelore në Prishtinë, është zgjedhur anëtare e Këshillit Prokurorial të Kosovës.