Postet nga: armëmbajtje pa leje

Konfiskohen Armë të Mbajtura Pa Leje

Policia e Ferizajt kishte pranuar një informacion të besueshëm se në fshatin Jazerc një qytetar po mbante armë në mënyrë ilegale.

Kërkohet Dënimi i të Akuzuarit për Vrasje

Procesi gjyqësor në Gjykatën e Pejës në rastin e Gjon Pnishit, i akuzuar për vrasje të rëndë dhe armëmbajtje pa leje, po i afrohet ...

Lirohet i Akuzuari për Vrasjen e Motrës

Leotrim Zejnullahu është liruar nga akuza për vrasjen e së motrës.

Postoi Foto në ‘Facebook’, Dënohet për Armëmbajtje

Gjykata Themelore e Pejës shpalli fajtor dhe e dënoi me 800 euro gjobë Bekim Mahmudemajn, i cili akuzohet për veprën penale - mbajtje në pronësi kontroll ...

Zbulohet Arsenal Armësh në Shtërpcë

Hetuesit e Sektorit Rajonal të Hetimeve në bashkëpunim me Njësinë e Reagimit të Shpejtë kanë arrestuar dy persona për veprën penale armëmbajtje pa leje.

Fjala Përfundimtare për Vrasje në Tentativë në Kamenicë

Fjala Përfundimtare për Vrasje në Tentativë në Kamenicë

Në Gjykatën Themelore në Gjilan është zhvilluar seancë në të cilën fjalën përfundimtare e kanë dhënë prokurori dhe avokatët e të pandehurve Ramadan dhe ...

Paraburgim të Arrestuarve Pranë Manastirit

Personat me inicialet A.Y, A.K, K.K, K.A. qenë arrestuar më 31 janar në afërsi të Manastirit të Deçanit, ndërsa paraburgimi prej një muaji atyre ...

Prokuroria: Dy Nga të Arrestuarit e Deçanit, Lidhje me ISIS

Prokuroria: Dy Nga të Arrestuarit e Deçanit, Lidhje me ISIS

Prokuroria e Pejës ka ngritur dyshimet e saj se dy nga të arrestuarit në afërsi të manastirit të Deçanit kishin qenë pjesë e luftës në Siri.