Postet nga: Arjeta miftari

Ekspozita ‘Hyjneshat’, simbolika e perspektivës evropiane të Kosovës

Ekspozita “Hyjneshat” e skulptores Arjeta Miftari vazhdon të qëndrojë e hapur në Shtëpinë e Evropës në Prishtinë.

Ekspozita ‘Hyjneshat’ hapet sot në Shtëpinë e Evropës

Ekspozita “Hyjneshat” e krijueses Arjeta Miftari hapet sot në Shtëpinë e Evropës në Prishtinë.

Tregu inekzistent i shitjes së veprave të artit në Kosovë 

Çmimi i veprave të krijuesve kosovarë është dukshëm më i ulët se i atyre të vendeve evropiane. Megjithatë shitë-blerja e veprave të artit në Kosovë mbetet mjaftë ...

Skulptorja Arjeta Miftari, merr ftesë për ekspozitën në "Dubai Art Expo"

Skulptorja Arjeta Miftari do të jetë pjesë e ekspozitës, "Dubai Art Expo 2021" që mbahet në fillim të muajit nëntor.

Fyerja e heronjve të Kosovës përmes shtatoreve e busteve të pasluftës 

Shumë prej busteve dhe shtatoreve të pas luftës e që u kushtohen personaliteteve kosovare, por edhe atyre ndërkombëtare janë bërë si mos më keq dhe pa ...

Ekspozita ‘Hyjneshat në fron’ hapet në Ajova të SHBA-ve

Skulptorja Arjeta Miftari do të hapë javën e ardhshme në Ajova të Shteteve të Bashkuara ekspozitën “Hyjneshat në fron”.

Vazhdon rrugëtimi i hyjneshave të Arjeta Miftari, ekspozohen në Dubai

Fotografi të hyjneshave të skulptores Arjeta Miftari janë ekspozuar në Galerinë ‘Art Unity’ në Dubai.

Ekspozita ‘Rrugëtim’ hapet nesër në Muzeun Historik Kombëtar të Tiranës

Ekspozita personale “Rrugëtim” e skulptores pejane, Arjeta Miftari hapet nesër në ora 18:00 në Muzeun Historik Kombëtar në Tiranë.