Postet nga: arian gashi

E dëmtuara i drejtohet policit të akuzuar: Ti m’i ke marrë edhe 10 eurot e fundit që i kisha

Në gjykimin e policit të Kosovës, Isa Jashari, i akuzuar për marrje ryshfeti, sot ka dëshmuar e dëmtuara L.I.

Dosja e Prokurorisë - Zyrtarët e AKP-së 'blinin naftë për veturat zyrtare edhe në ditë pushimi'

Abdurrahim Abdyli, Amir Demolli, Arsim Leci, Ejup Gashi, Istref Dragusha  zyrtarë të Agjencisë Kosovare të Privatizimit (AKP), si dhe dy ish-punëtorë të kompanisë “Fer Petrol” Petrit Gjoka dhe Nexhat ...

Tre deposit të KEK-ut para gjykatës, akuzohen për vjedhjen e ngjitësit

Ejup Grajçevci, Fahri Fejzullahu dhe Vehbi Dragusha, të cilët po akuzohen nga Prokuroria për vjedhjen e 245 kilogramëve ngjitës të thëngjillit në KEK kanë dalë ...

Lirohet nga akuzat e vitit 2014 ish-zyrtari i Komunës së Drenasit

Xhemë Binaku është liruar nga akuza për keqpërdorim të detyrës zyrtare të cilën Prokuroria i vinte në barrë.

Drenas - Zyrtari gjykohet për keqpërdorimin e qirasë së lokaleve të komunës

Në gjykimin e zyrtarit të Komunës së Drenasit, Xhemë Binaku, gjatë fjalës përfundimtare, prokurori i rastit Arian Gashi kërkoi nga Gjykata që i akuzuari të shpallet ...

Gjykimi për keqpërdorim me qiratë e lokaleve ndaj zyrtarit të komunës së Drenasit

Gjatë seancës në të cilën Xhemë Binaku akuzohet për keqpërdorim të detyrës zyrtare ai u deklarua që i dëmtuari Bardhyl Geci idenë për ...

Gjykimi i ish-ofiqares për falsifikim të vitit të lindjes së një qytetari, dëshmon zyrtari i MPB-së

Në gjykimin e ish-zyrtares së Bashkësisë Lokale në lagjen “Dardania”, në Prishtinë, Sanije Paloja, ka dëshmuar zyrtari i gjendjes civile i Ministrisë së Punëve të Brendshme, Fetih ...

Gjykatësi në udhëtim, shtyhet gjykimi ndaj ish-Drejtorit të Bankës

Në mungesë të anëtarit të trupit gjykues Vesel Ismajli të martën është shtyrë seanca ndaj të akuzuarit për keqpërdorim të detyrës apo autoritetit zyrtar Ismajl ...