Postet nga: arian gashi

Mungojnë eksperti dhe 3 të akuzuar, dështon seanca e gjykimit të ish-vozitësve të AKP-së

Në mungesë të kushteve ligjore sërish ka dështuar të mbahet seanca ndaj të akuzuarve për keqpërdorim të pozitës apo autoritetit zyrtar.

Dëshmitarët në gjykatë për ‘zhdukjen’ e 76 mijë eurove të PTK-së

Dy dëshmitarë kanë dhënë dëshminë e tyre të premten në gjykatën e Prishtinës në rastin në të cilin Fllanza Shabi dhe Fatime Hoti- Abazi po ...

Gjykimi i policit të Skenderajt për marrje ryshfeti, dëshmon kolegu i tij

Në gjykimin për shpërdorim të detyrës zyrtare të policit të stacionit policor të Skenderajt, Isa Jashari, sot ka dëshmuar N.M., koleg i të akuzuarit në ...

Gjyqtarja e bën prioritet rastin e “Veteranëve”, anulon seancën ndaj zyrtarit në Obiliq

Seanca gjyqësore ndaj Osman Stullqakut, ish-zyrtar i Komunës së Obiliqit nuk u mbajt sot.

Gjykatësi në trajnim, shtyhet seanca ndaj ish-zyrtareve të PTK-së

Seanca gjyqësore ndaj Fllanza Shabit dhe Fatime Hoti-Abazit, ish-zyrtare të Postës dhe Telekomit të Kosovës, të akuzuara për përvetësimin e mbi 76 mijë eurove ka ...

Dënohet zyrtari i 'Raiffeisen Bank', vodhi paratë e klientit

Zyrtari i bankës dënohet me gjobë për përvetësimin e 3,500 eurove

Ish-zyrtari ligjor i bankës pranon se vodhi 3 mijë e 500 euro

Granit Hyseni, ish-zyrtar ligjor në bankën “Raiffaisen” e ka pranuar fajësinë për marrjen e 3 mijë e 500 eurove.

3 muaj burgim me kusht dhe gjobë për shoferin e autobusit që i kishte ofruar mito policit

Gjykata e Prishtinës sot pasi aprovoi marrëveshjen mbi pranimin e fajësisë e shpalli aktgjykimin me të cilin të akuzuarin Megzon Zejnullahu e dënoi me 3 muaj dë...