Postet nga: Ardijan Gjuraj

Hetuesi i Departamenti Kundër Terrorizmit dëshmon në gjyqin kundër 4 të akuzuarve për terrorizëm

Ardijan Gjuraj, Ergim Syla, Nehrudin Skenderi dhe Mentor Bellaqa janë ulur në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës për t’u përballur me ...

Dëshmia e hetuesit antiterror se si u gjet arsenali luftarak tek të akuzuarit për terrorizëm

Ardijan Gjuraj, Ergim Syla, Nehrudin Skenderi dhe Mentor Bellaqa janë ulur në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës për t’u përballur me ...

Të akuzuarit për terrorizëm ndihen të pafajshëm, Gjykata nuk i liron nga paraburgimi

Ardijan Gjuraj, Ergim Syla, Nehrudin Skenderi dhe Mentor Bellaqa janë ulur në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës për t’u përballur me ...

30 ditë paraburgim të dyshuarve për përgatitje të sulmeve terroriste

Pesë të dyshuarve për përgatitje të sulmeve terroriste u është caktuar masa e paraburgimit me vendim të gjyqtarit të departamentit special të Gjykatës së Prishtinës.

Dosja e Prokurorisë: Grupi terrorist që planifikonte sulme në Kosovë i lidhur me ISIS

Pesë të dyshuarit për përgatitje të sulmeve terroriste Ardijan Gjuraj, Nuhredin Skenderi, Ergim Syla, Mentor Bellaqa e Shkodran Krasniqi sipas dosjes së prokurorisë të cilën e ka ...

Dosja e Prokurorisë: Sa zgjati hetimi për grupin e dyshuar terrorist

Tre muaj hetime janë zhvilluar nga ana e policisë dhe prokurorisë i cili përfundoi me arrestimin e pesë personave tri ditë më parë nën dyshimin se të një...