Postet nga: ardian olluri

Komuna e Prishtinës ka 46 mijë ndërtime pa leje e pak aplikime për legalizim

Komuna e Prishtinës në vitin 2019 ka filluar procesin e legalizimit të ndërtimeve pa leje që janë bërë deri në vitin 2018.

Gjykata e hedh poshtë edhe një herë aktakuzën ndaj Liburn Aliut

Gjykata e Prishtinës e ka hedhur përsëri poshtë aktakuzën ndaj Liburn Aliut, ministrit i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, i akuzuar nga Prokuroria pë...

Gjykata: Aktakuza ndaj Liburn Aliut e pa bazuar në prova

Gjykata e Prishtinës e ka hedhur poshtë akuzën ndaj Liburn Aliut, ministrit të Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, i akuzuar nga Prokuroria për keqpërdorim ...

Gjykimi ndaj Liburn Aliut dhe të tjerëve, të akuzuarit këmbëngulin në pafajësi

Në Gjykatën e Prishtinës, ka vazhduar seanca e radhës ndaj Liburn Aliut, ministrit të Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, i akuzuar nga Prokuroria për ...

Ministri Aliu sot pritet të dalë para gjykatës

Sot, është paraparë të mbahet, shqyrtimi gjyqësor kundër  Liburn Aliut, ministër i Mjedisit, Planifikimit Hapësinor dhe Infrastrukturës, i cili akuzohet për keqpërdorim të ...

Asambleja e Prishtinës Nuk e Voton Parcelën për Ambasadën e Shqipërisë

Përderisa në sallën e Kuvendit Komunal fizikisht prezentë ishin 32 këshilltarë komunalë, vetëm 25 prej tyre vendosën ta dëshmonin prezencën e tyre në mënyrë ...