Postet nga: Arbërie Nagavci

Lëshojnë Komisionin ku po Raportonte Ministri i Arsimit

Lëshojnë Komisionin ku po Raportonte Ministri i Arsimit

Edhe pse ishte ftuar të raportonte për arsimin e lartë në Kosovë, ministri i MASHT-it, Shyqiri Bytyqi më shumë dëgjoi polemika mes anëtarëve të Komisionit pë...

Nagavci e Haxhiu ‘Ndeshen’ në Komision

Teuta Haxhiu, kryetarja e Komisionit për Arsim u përfshi në një polemikë me anëtaren e këtij komisioni Arbërie Nagavci.

Nagavci Përgënjeshtron Çaushin: S’ka Pasur Antifushatë në Gjakovë

Deputetja e Lëvizjes Vetëvendosje, Arbërie Nagavci i ka mohuar zërat se në zgjedhjet e qershorit ka pasur antifushatë ndaj saj në Gjakovë.

Nagavci: Kemi Përmbushur Objektivat për Arsimin Parafillor

“Në Komunën e Prishtinës kemi 519 fëmijë në çerdhet me bazë në komunitet, që tregon se është rritur për 1/3 numri i përfshirjes së fëmijëve ...

Shpend Ahmeti Viziton Shkollat në Ditën e Mësuesit

Me rastin e 7 Marsit, Ditës së Mësuesit, kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti dhe drejtoresha e Arsimit e kësaj Komune, Arbërie Nagavci, kanë vizituar shkollën “...

LDK-ja: Shumë Orë të Humbura në Shkollat e Prishtinës

Agim Gashi, shefi i grupit të asamblistëve të LDK-së në Komunën e Prishtinës në një konferencë për gazetarë foli sot për orët e humbura ...

Nagavci: Poshtërimi i Fëmijëve Është i Papranueshëm

Drejtoresha e Arsimit në Komunën e Prishtinës, Arbërie Nagavci, ka reaguar pas veprimit të një mësueseje të një shkolle të kryeqytetit, e cila ka publikuar në “...

Nxënësit e Prishtinës mbi 1 Milion Mungesa

Mbi 1 milion mungesa janë bërë nga nxënësit e shkollimit parauniversitar të shkollave publike të komunës së Prishtinës gjatë vitit 2015/2016.