Postet nga: Arber Jashari.

Avokati Jashari: Nëse nuk gjendet burimi i financimit është e vështirë të ndalet dhe lokalizohet terrorizmi

Avokati Arbër Jashari  ka folur lidhur me financimin e personave që kanë marrë pjesë në luftërat në Siri dhe Irak.

Arbër Jashari: Nuk duhet me ndodhë që gjyqtarët e Apelit mos me pas guxim me i vendos lëndët

Arbër Jashari tha se shpesh thuhet  se gjyqtarët nuk kane guxim me i vendos disa lëndë të komplikuara dhe i kthejnë ato në rigjykim në gjykatën ...

Arbër Jashari: Realizimi i kërkesave të qytetarëve varet sa është menaxher i mirë kryetari i gjykatës

Arbër Jashari, avokat, në emisionin “Kallxo Përnime” ku po debatohet për zvarritjet e lëndëve civile në gjykata tha se gjendja është shume alarmante në sistemin ...

Avokati Jashari tregon përse mbesin pa dënime aktakuzat për korrupsion

Avokati Arbër Jashari në emisionin ‘Kallxo Përnime’ ka thënë se Prokurorisë Speciale në fund të vitit i intereson vetëm numri i aktakuzave të ngritura por jo ...

Avokati: Prokuroria nuk duhet të heshtë rreth mundësisë së 'trenit bullgar' në Skenderaj

Avokati Arbër Jashari ka komentuar mundësinë e praktikimit të  ‘trenit bullgar’ në zgjedhjet e fundit në Skenderaj.

'Arratisja nga QKUK', Sami Lushtaku më 30 tetor para Apelit

Lufta për drejtësi në mes Prokurorisë dhe ish kryetarit të Skenderajt, Sami Lushtaku për rastin e njohur “Arratisja nga QKUK” do të zhvillohet në Gjykatën e ...