Postet nga: Arbenita Pajaziti

Afera ‘Pronto’, prokurorja Drita Hajdari kërkon përjashtimin e gjykatësit i cili nuk e lejoi ta lexojë aktakuzën

Vetëm katër ditë pasi për herë të parë të akuzuarit e rastit të njohur si 'Pronto' u paraqitën para gjykatës, prokurorja e Prokurorisë Speciale të ...

Grabovci për Pronton: Aspak se ndjej veten fajtor - VIDEO

I akuzuari Adem Grabovci, Besim Beqaj dhe të akuzuarit tjerë janë deklaruar të pafajshëm para Gjykatës Themelore në Prishtinë në rastin e njohur si afera ‘pronto’.

Adem Grabovci dhe të akuzuarit e tjerë në rastin 'Pronto', deklarohen rreth fajësisë

 

Bujar Bukoshi i sëmurë, kërkohet veçimi i procedurës ndaj tij

Gjendja e keqe shëndetësore e ish-ministrit të Shëndetësisë, Bujar Bukoshit, si dhe kërkesa për veçimin e procedurës penale ndaj tij ka bë...

Bukoshi, Tolaj dhe të tjerët sot dalin para Gjykatës

Ish-ministri i Shëndetësisë, Bujar Bukoshi, ish-sekretari i Ministrisë së Shëndetësisë, Ilir Tolaj, si dhe katër zyrtarë tjerë të kësaj ministrie, do të dalin sot ...

Mungon Bujar Bukoshi, shtyhet seanca, nervozohet Ilir Tolaj

Ish sekretari i Ministrisë së Shëndetësisë, Ilir Tolaj, u nda i pakënaqur sot në sallën e gjyqit kur iu kumtua se seanca gjyqësore në rastin ...

Dosja ‘Pronto’: Si i dështoi montimi i zgjedhjes së kryeshefit të Agjencisë për Produkte Medicinale?

Më shumë se 5 muaj nga koha kur u ngrit aktakuza 85 faqëshe në rastin e aferës së përgjimeve ‘Pronto’, është caktuar data e gjykimit të këtij rasti ...

Mbrojtja e Bujar Bukoshit dhe Ilir Tolajt nuk gjen asnjë shkronjë dallim në aktakuzën e ndryshuar

Në gjykimin ndaj  ish-zëvendëskryeministrit të Kosovës, Bujar Bukoshi dhe ish-sekretarit të përhershëm të Ministrisë së Shëndetësisë ilir Tolaj, si dhe zyrtarëve të ...