Postet nga: Arbenita Pajaziti

Rasti ‘Pronto’, prokurorja pyet të akuzuarin: A mjafton të jesh burrë i mirë e të punësohesh?

Në gjykimin e rastit të njohur si “Pronto”, në Gjykatën e Prishtinës sot është marrë në pyetje i akuzuari Fatmir Shurdhaj.

Gjykimi i Adem Grabovcit: Në përgjime flet më së shumti, në gjykatë mbyll gojën

Ish-shefi i grupit parlamentar të PDK-së, Adem Grabovci ka zgjedhur të mbrohet në heshtje në gjykimin që po vazhdon për rastin e përgjimeve ‘Pronto’.

Gjykata dorëzohet sërish para Adem Grabovcit, vendos të mos dëgjohen inçizimet e ‘Pronto’-s

Gjykata e përbërë prej trupit gjykues me kryetar Shashivar Hoti dhe anëtarët Beqir Kalludra dhe Shadije Gërguri ka vendosur të mos dëgjohen inçizimet ...

Të fortit e PDK-së në gjyq për 'Pronto'-n - FOTO

Në Gjykatën e Prishtinës po mbahet seanca për rastin "Pronto" ku të akuzuar janë njëmbëdhjetë persona me funksione të larta zyrtare, ish-deputeti Adem Grabovci, ministri ...

Sërish dështon të mbahet seanca në rastin e Ilir Tolajt

Dështon të mbahet seanca ndaj ish-sekretarit të përhershëm të Ministrisë së Shëndetësisë, Ilir Tolaj dhe zyrtarëve tjerë të kësaj Ministrie: Arbenita Pajaziti, Hajrullah ...

Prokurorja tregon pse i nisi hetimet ndaj Adem Grabovcit dhe Prontos

Prokurorja Speciale, Drita Hajdari, kundërshtoi të hënën kërkesat e avokatëve të të akuzuarve në rastin e aferës së përgjimeve ‘Pronto’ për hedhjen ...

Të akuzuarit dhe avokatët kundërshtojnë akuzat në rastin ‘Pronto’

Ka nisur në Gjykatën Themelore në Prishtinë seanca në rastin e aferës së përgjimeve e njohur si rasti ‘Pronto”.

Refuzohet kërkesa e prokurores Drita Hajdari për përjashtimin e gjykatësit në rastin ‘Pronto’

Tre ditë pasi që prokurorja e Prokurorisë Speciale të Kosovës, Drita Hajdari kërkoi nga kryetarja e Gjykatës Themelore të Prishtinës, Aferdita Bytyqi që të përjashtojë ...