Postet nga: Arben Zharku

Qendra Kinematografike pa drejtor, Arben Zharku konfirmon shkarkimin 

Arben Zharku ka bërë të ditur përmes një postimi në Facebook, se Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ia ka shkëputur kontratën si drejtor i ...

Shoqata ‘Pro Arte’: Ministër, na trego pse nuk e shkarkove Arben Zharkun?

Shoqata e Artisteve të Filmit, “Pro Arte” i ka kërkuar ministrit të Kulturës, Rinisë dhe Sportit, që të ndërmarr veprime konkrete dhe emergjente karshi obligimeve ligjore që ...

Komisioni i ankesave anulon vendimin për shkarkimin e Arben Zharkut

Të paligjshme e ka konsideruar Komisioni për Zgjidhjen e Kontesteve dhe Ankesave në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit vendimin e Komisionit Disiplinor nëpërmjet të cilit ...

Qendra Kinematografike afër 2 milionë euro borxhe të paarsyetuara, shkarkohet drejtori Arben Zharku

Arben Zharku është shkarkuar nga pozita e drejtorit të Qendrës Kinematografike të Kosovës.

Ministri Çeku kërkon hetim nga Krimet Ekonomike për rastin e Arben Zharkut

Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit ka treguar për KALLXO.com arsyet e pezullimit nga detyra të drejtorit të Qendrës Kinematografike të Kosovës.

Arben Zharku pezullohet nga detyra e drejtorit të Qendrës Kinematografike

Arben Zharku është pezulluar përkohësisht nga pozita e drejtorit të Qendrës Kinematografike të Kosovës.

Zharku: Ky është viti më i mirë i kinematografisë kosovare

Zharku: Ky është viti më i mirë i kinematografisë kosovare

Drejtori i Qendrës Kinematografike të Kosovës, Arben Zharku në një intervistë për Radion Evropa e Lirë, thotë se Kosova është duke shpërthyer me suksese filmike në ...

Kineastët kërkojnë heqjen e kushtit të QKK-së për përkthimin e skenarëve 

Qendra Kinematografike e Kosovës, javë më parë ka hapur konkursin për mbështetje të projekteve filmike për 2020-në, disa kategori.