Postet nga: Arben Xhaferi

I vdekuri nga aksidenti i djeshëm ishte punëtor i Bechtel-Enkas - FOTO

Personi i cili vdiq pas aksidentit të djeshëm në autostradën ‘Arben Xhaferi’ ishte punëtor i kompanisë ‘Bechtel-Enka’.

Banorët e Kaçanikut kërkojnë që Bechtel-Enka të rregullojë rrugën e dëmtuar

Banorët e dhjetë fshatrave të Kaçanikut janë mbledhur sot në shenjë pakënaqësie për shkak të mosrregullimit të rrugës Fusha e Pajtimit- Bazhdarhane, e cila ...

Banorët e Kaçanikut protestojnë përsëri kundër autostradës për Shkup

Qytetarët e fshatit Nikaj të Kaçanikut përsëri kanë dalur për të protestuar me arsyetimin se ndërtimi i autostradës ‘Arbën Xhaferi’ ka ndarë ...

Banorët e fshatit Nikaj protestojnë, kërkojnë rrugë alternative nga Ministria e Infrastukturës

Më pankarta "Mos na i mbyllni rrugët", "Rrugët egzistuese nuk lejojmë t`i mbyllni", kanë protestuar sot banorët e fshatit Nikaj të Kaçanikut për shkak ...

MI: Kemi zgjatur afatin e pagesës së 53 milionëve, jo kryerjen e punimeve nga Bechtel & Enka

Ministria e Infrastrukturës ka reaguar pas publikimit të lajmit se kjo e fundit si dhe kompania Bechtel & Enka janë marrë vesh që kësaj të fundit t’i ...

Sot përurohet segmenti i tretë i autostradës 'Arbën Xhaferi'

Ministria e Infrastrukturës sot do të mbajë ceremoninë e përurimit të segmentit të tretë (i parafundit) të autoudhës R6, “Arbën Xhaferi”, Prishtinë-Hani i Elezit.

Punimet në urat e autostradës Prishtinë - Shkup (Fotogaleri)

Punimet në Autostradën Prishtinë- Han i Elezit janë duke vazhduar.

Inaugurohet Segmenti i Dytë të Autostradës “Arbën Xhaferi”

Sot inaugurohet segmenti i dytë të Autostradës “Arbën Xhaferi”, që do ta lidhë Prishtinën me Shkupin.