Postet nga: Arben Xhaferi

Sot mbyllet për 5 orë Autostrada 'Arbën Xhaferi'

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar se sot për shkak të zhvillimit të punimeve (betonimit të soletës kaluese në mbikalimin për këmbësorë) dhe për ...

Nesër ndalohet qarkullimi i automjeteve në segmentin Konjuh - Babush në autostradën “Arbën Xhaferi”

Ministria e Infrastrukturës ka njoftuar se nesër do të ndalet qarkullimi i automjeteve në segmentin Konjuh-Babush, në autostradën “Arbën Xhaferi”.

Sfidat në mirëmbajtjen e Autostradës 'Arbën Xhaferi' mbi lumin Lepenc gjatë dimrit

 

Të shtunën do të mbyllet përkohësisht segmenti Konjuh – Babush në autostradën 'Arbën Xhaferi'

Ministria e Infrastrukturës dhe Transportit ka njoftuar qytetarët se të shtunën do të ketë mbyllje të përkohshme të segmentit Konjug - Babush, në autostradën "Arbë...

Haradinaj: Arbën Xhaferi gjithë jetën ia dedikoi kauzës sonë

Në shtatë vjetorin e vdekjes së intelektualit Arbën Xhaferi, kryeministri në dorëheqje Ramush Haradinaj e ka kujtuar atë si personalitet që ka shënuar kthesë në avansimin e ...

Ministria rregullon rrugën në Doganaj të dëmtuar gjatë ndërtimit të autostradës

Rruga në fshatin Doganaj të Kaçanikut është rregulluar pas dëmtimet nga makineritë e kompanisë Bechtel-Enka gjatë punimeve në autostradën ‘Arbën Xhaferi’.

Me 5 muaj vonesë, sot hapet autostrada Prishtinë - Shkup

Pas një pune të gjatë prej disa vitesh, sot do të përurohet autostrada Prishtinë – Elez Han “Arbën Xhaferi”, në hapje të së cilës do të marrin pjesë ...

Protestë para 'Bechtel & Enka'- s nga kompanitë vendore

Rreth 25 kompani vendore që kanë dhënë shërbime në ndërtimin e autostradës “Arbën Xhaferi” paralajmërojnë protestë për shkak të siç thuhet, mos kryerjes së ...