Postet nga: arben kadriu

I tërhiqet vërejtja kryetarit të Novobërdës që mungonte në Gjykatë

Kryetari i Komunës së Novobërdës, Svetisllav Ivanoviq është paraqitur sot në Gjykatën e Gjilanit pasi kishte munguar rreth katër herë në seancën kundër ...

Gjykimi për grabitjen e zinxhirëve të arit nga qafa në diskotekën e Gjilanit

Gjykata në Gjilan u pajtua të mërkurën që të lexohet deklarata e të dëmtuarës e cila në këtë rast është edhe në cilësinë e ...

Dëshmia e ekspertit në gjykimin ndaj Nikolla Nojkiq për keqërdorimin e mijëra eurove të Komunës së Kllokotit

Nikolla Nojkiq, ish-drejtor i financave në Komunën e Kllokotit, ka dalë para gjykatës për t`u ballafaquar me akuzat e prokurorisë keqpërdorim të detyrës zyrtare.

Prokuroria: I mori 5 mijë euro e nuk i kreu punët e kontraktuara nga Komuna

Në Gjykatën e Gjilanit janë paraqitur Florim Rama, Valdet Xoxa dhe Sami Mjaku për t’u përballur sërish me aktakuzën e cila u vihet në ...

Dosja: Si arritën Gjilanasit të thyejnë kodet e bankave e të marrin para?

Policia e Kosovës nuk ka mundur t’i sjellë në gjykatë dy persona për t’i dhënë dëshmitë e tyre në një proces gjyqësor ndaj ...

Prokuroria: i akuzuari përfitoi kundërligjshëm mbi 5.000 euro nga Komuna

Në Gjykatën e Gjilanit ka nisur rigjykimi i Florim Ramës, Valdet Xoxës dhe Sami Mjakut, të cilët po akuzohen për keqpërdorim të detyrës ...

Rrëfimet e dëshmitarëve për gjuajtjet me armë në mes të Sabehudin Arifit dhe Besnik Marovcit në Gjilan

Sabehudin Arifi dhe Besnik Marovci, të akuzuar për vrasje në tentativë, lëndim të rënd truporë, armë mbajtje pa leje dhe shkaktim të rrezikut të përgjithshëm ...

Tenderi për inventar e uli në bankën e të akuzuarit ish-kryetarin e komunës së Kllokotit