Postet nga: Arben Hoti

Gazetari Valon Syla rrëfen në Gjykatë momentin kur ishte rrahur nga tre të akuzuarit

Lum Dervishi, Kenan Hasani dhe Okan Hasani janë ulur në bankën e të akuzuarve në Gjykatën e Prishtinës.

Dënim me burgim për serbin e akuzuar për djegien e veturave me targa RKS në Zubin Potok

Pas seancës dëgjimore të mbajtur më 26 tetor 2023, kryetari i trupit gjyqtari Arben Hoti ka shpallur sot dënimin për serbin Millovan Bozoviq nga Zubin Potoku, i cili ...

Gjobë 600 euro në rastin e aksidentit ku ishte përfshirë një veturë zyrtare e IKSHPK-së

Në Gjykatën e Istogut, të mërkurën është mbajtur shqyrtimi fillestar në të cilin është gjykuar dhe dënuar Dibran Hasani për një aksident trafiku që kishte ...

Avokatja: Bedri Krasniqi Ka qenë bashkëpunues dhe miqësor

Bedri Krasniqi është shpallur sot i pafajshëm nga Gjykata Themelore në Prishtinë.

Gjykata sot pritet të vendos për Bedri Krasniqin e Alban Dezdarin

Sot merr epilog gjykimi për vrasjen e dy zyrtareve policore, njeri polic i Kosovës dhe tjetri polic i UNMIK -ut, rast për të cilin po akuzohen Bedri ...

Akuzohen se mashtruan shtetasit gjermanë se fituan lotari, grupi dyshohet se përfituan mbi 128 mijë euro

Ka dështuar të mbahet seanca gjyqësore ndaj nëntë të akuzuarve për mashtrim me “Call Center”, të cilët po akuzohen se kanë kryer veprën penale ...

Gjykimi për 400 kg drogë, të akuzuarit ndihen të pafajshëm, Gjykata nuk i liron nga paraburgimi

Gjykata e Prishtinës ka refuzuar kërkesën e avokatëve që t’i lirojë nga paraburgimi të mbrojturit e tyre, të akuzuar për 400 kilogramë drogë që është ...

Dosja ndaj kryesuesit të Bordit të 'Trafkut Urban', akuzohet se tentoi ta punësonte gruan

Ruhan Beha, i akuzuar për keqpërdorim të detyrës zyrtare, është ballafaquar me rrëfimet e tre dëshmitarëve në seancën e sotme kundër tij.