Postet nga: arben bashota

Gjykatësi: I akuzuari Arben Bashota kërkoi të fliste urgjentisht me mua

Në gjykimin për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve zyrtare, rast ky i shënjestruar për liberalizim të vizave, kanë dëshmuar dy dëshmitarë.

Rast i shënjestruar, Arben Bashota sot para gjyqit

Në gjykimin e Arben Bashotës, Sylejman Bajramit e Osman Bajramit, të cilët akuzohen për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve sot pritet që të vazhdoj ...

Gjykimi për krim të organizuar shtyhet shkaku i grevës

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë sot ka qenë e paraparë që të mbahej seanca gjyqësore në gjykimin e Arben Bashotës, Sylejman Bajramit e Osman Bajramit, të cilë...

Në gjykimin e Arben Bashotës, Prokuroria kërkon masë të sigurisë për pronën 10-hektarëshe

Në gjykimin e Arben Bashotës, Sylejman Bajramit e Osman Bajramit, të cilët akuzohen për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve, është mbajtur seancë gjyqësore ...

Në gjykimin për pronën 10 hektarëshe e presion ndaj biznesmenëve dëshmon një qiramarrës

Në gjykimin e Arben Bashotës, Sylejman Bajramit e Osman Bajramit, të cilët akuzohen për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve, është dëgjuar një qiramarrë...

Në gjykimin e Arben Bashotës dëshmojnë bashkëshortja dhe vëllai i tij

Në gjykimin e Arben Bashotës, Sylejman Bajramit e Osman Bajramit, të cilët akuzohen për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve, janë dëgjuar katër ...

Gruaja e Ruzhdi Shaqirit Dëshmon në Gjykimin e Vëllezërve dhe Arben Bashotës

Në gjykimin e Arben Bashotës, Sylejman Bajramit e Osman Bajramit, të cilët akuzohen për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve, ka dëshmuar motra e ...

Dëshmitari Thotë se ia Përcolli të Dëmtuarit Porosinë e Kërcënimit me Jetë

Në gjykimin e Arben Bashotës, Osman Bajramit dhe Sylejman Bajramit për krim të organizuar si dhe detyrim dhe falsifikim të dokumenteve, në cilësinë e dëshmitarit u ...