Postet nga: arben bashota

Heshtje rreth pronës për të cilën prokuroia thotë se u kidnapuan fëmijë e u plagosën 13 persona

Arben Bashota dhe dy të akuzuarit tjerë, mbrohen në heshtje lidhur me akuzat për krim të organizuar detyrim dhe falsifikim të dokumenteve. Sipas aktakuzës, të akuzuarit nga viti 2004 ...

Rasti i shënjestruar- Shtyhet gjykimi, avokatja shkon e papregatitur në seancën për krim të organizuar

Gjykimi për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve ndaj të akuzuarëve Arben Bashota, Osman Bajrami dhe Sylejman Bajrami është shtyer pasi mbrojtësja e të akuzuarit ...

Gjykimi për krim të organizuar, dëshmitari: Deklaratat i kam dhënë nën ndikimin e alkoolit

Në gjykimin për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve me të cilat akuza po përballen Arben Bashota, Osman Bajrami dhe Sylejman Bajrami, ka dëshmuar Hasan ...

Mungojnë prokurori dhe avokatja e të akuzuarit për krim të organizuar, shtyhet seanca

Seanca e sotme e gjykimit të Arben Bashotës, Sylejman Bajramit e Osman Bajramit, të cilët akuzohen për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve, është shtyrë ...

Vazhdon gjykimi i të akuzuarve për krim të organizuar

Në gjykimin për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve sot pritet që të vazhdojë shqyrtimi gjyqësor.

Rast i shënjestruar, vazhdon gjykimi për krim të organizuar

Gjatë ditës së sotme në Gjykatën Themelore të Prishtinës pritet të vazhdoj gjykimi ndaj Arben Bashotës, Sylejman Bajramit e Osman Bajramit, të cilët akuzohen pë...

Prokurorja në udhëtim jashtë vendit, shtyhet gjykimi i shënjestruar për liberalizim

Në gjykimin e Arben Bashotës, Sylejman Bajramit e Osman Bajramit, të cilët akuzohen për krim të organizuar, detyrim dhe falsifikim të dokumenteve, seanca e paraparë të mbahej ...

Gjykatësi: I akuzuari Arben Bashota kërkoi të fliste me urgjencë me mua

Dy dëshmitarë janë dëgjuar në gjykimin për krim të organizuar detyrim dhe falsifikim i dokumenteve zyrtare, rast ky i kyçur për liberalizimin e vizave.