Postet nga: Arban Abrashi

Abrashi: Në izolim kam qëndruar më shumë se 17 ditë

Ministri i Infrastrukturës Arban Abrashi, 10 ditë pasi që kishte njoftuar se është infektuar me COVID-19 kishte dalë për të vizituar punimet në magjistralen Prishtinë-Podujevë.

Rivalët e dikurshëm të Prishtinës arrijnë marrëveshje për rrugët e kryeqytetit

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi dhe kryetari i Komunës Prishtinës, Shpend Ahmeti, kanë nënshkruar memorandum bashkëpunimi për rregullimin e infrastrukturës në Komunën ...

S’ka kuorum, nuk mbahet komisioni hetimor për hidrocentrale ku pritej të raportonte ministri Arban Abrashi

Komisioni hetimor parlamentar ku pritej të raportonte ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi ka dështuar të mbajë diskutim.

Hoti flet për dyshimet se Arban Abrashi nuk respektoi vetizolimin

Më 27 nëntor pati raportime se ministri i Infrastrukturës Arban Abrashi nuk ka respektuar masat e vetizolimit, ai më 18 nëntor pati treguar se ka rezultuar pozitiv me COVID-19.

Abrashi ndalon reklamat në autostrada, rrugë nacionale dhe rajonale

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi, ka marrë vendim për heqjen e të gjitha panove reklamuese të bizneseve të vendosura në autoudhë, rrugët nacionale dhe rajonale të Kosovë...

Abrashi: Zgjerimi i rrugës Prishtinë-Grashticë do të bëhet sipas standardeve

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi, sot ka vizituar kompaninë projektuese që janë duke i bërë matjet gjeodezike për zgjerimin dhe rehabilitimin e rrugës Prishtinë-Grashticë.

Abrashi në takim me drejtorin e BERZH, flasin për autostradën Kievë-Zahaq

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi ka pritur në një takim pune drejtorin e Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim - BERZH në Kosovë, Neil Taylor, dhe ...

Zyrtarët e lartë të LDK-së zbarkojnë në Podujevë - FOTO

Në kohën kur po mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të komunës së Podujevës, zyrtarë të lartë të LDK-së janë parë në këtë qytet.