Postet nga: Arban Abrashi

OSBE Pret Kërkesë për Organizimin e Zgjedhjeve Serbe në Kosovë

Zyrtarë të lartë të qeverisë së Serbisë, ditëve të fundit e kanë bërë të ditur synimin kutitë e votimeve për serbët në vendbanimet e tyre në ...

Vështirë të Mbërrihet Pensioni prej 240 Eurosh

Pensionin prej 240 eurosh, sipas ministrit të Punës dhe Mirëqenies Sociale Arban Abrashi, do ta mbërrijnë pensionistët kontributdhënës me 40 vjet përvojë pune dhe shkollim ...

Pensionistët: Rritja si Lëmoshë

Qeveria e Kosovës ka marrë vendim për ngritjen e pensionit bazë të pensionistëve kontributdhënës për 18 euro.Përveç kësaj, pensionistëve do t’...

Qeveria Dënon Sulmin ndaj Makinës së Ministrit

Qeveria në reagim sulmin e konsideron të papranueshëm.

Të Rinj dhe Milionerë – Qeveria e Kosovës në Analizë

Kryeministri Isa Musatafa është më i vjetri i kabinetit qeveritar, ndërsa zëvendëskryeministri nga komuniteti serb, Branimir Stojanoviq, është më i varfri në elitën qeverisëse të ...

Qeveria Njeh Diplomat e Universitetit të Mitrovicës së Veriut

Qeveria e Republikës së Kosovës miratoi Planin Vjetor të Punës për vitin 2016, i cili përmban prioritet dhe objektivat e qeverisë.

Kosova Lakmon Arsimin Profesional Gjerman

Në konferencën e organizuar nga Zyra e GIZ-it në bashkëpunim me Ministrinë e Punës dhe Mirëqenies Sociale sot me temën “Krijoni lidhjet për Kosovë“, ...

Ambasadorja Gjermane: Kosovarët Emigrojnë Pasi Mungojnë Mundësitë e Punësimit

Në një tryezë për tregun e punës dhe migrimin të organizuar nga GIZ, Ambasadorja Viets, u shpreh se interesimi si Kosova ashtu edhe Gjermania kanë interes të pë...