Postet nga: Anulim

Komuna e Lipjanit anulon rregulloren me rregullore

Komuna e Lipjanit ka anuluar një rregullore të nxjerrë në tetor 2022 lidhur me 'Vendosjen, Ndërtimin dhe Largimin e Objekteve të Përkohshme në Pronën Publike' me rregullore tjeter, ...

Komuna e Prishtinës anulon konkursin për anëtarë bordi të Stacionit të Autobusëve

Komuna e Prishtinës ka anuluar konkursin për zgjedhjen e 4 anëtarëve të bordit të përhershëm të shpallur më 14 nëntor 2022 për ndërmarrjen lokale ‘...

Ministria e Shëndetësisë anulon dy lote të tenderit për insulina

Ministria e Shëndetësisë ka anuluar përfundimisht dy lote të tenderit për insulina, procedurë e cila kishte nisur në vitin 2020.

Anulohen disa pozita të konkursit për mësimdhënës në Prishtinë, shkak mungesa e kualifikimit

Komuna e Prishtinës ka anuluar konkursin për mësimdhënës në disa lëmi, si shkak i mosplotësimit të kushtit ligjor për kualifikim përkatë...

Linjat ajrore anulojnë mbi 25 mijë fluturime të planifikuara në gusht

Linjat ajrore në të gjithë botën kanë anuluar më shumë se 25,000 fluturime nga oraret e tyre të fluturimeve për muajin gusht, me rreth 60 për qind të tyre ...

Komuna e Vitisë anulon listën e bursave për studentë, shkak disa gabime teknike

Komuna e Vitisë ka njoftuar se është anuluar lista e studentëve që kanë përfituar bursën komunale.

Anulohet testimi i alarmit publik në Prishtinë, shkak manifestimi i Epopesë së UÇK-së

Komuna e Prishtinës ka njoftuar se sot nuk do bëhet testimi i alarmit publik siç ishte paralajmëruar.

Anulohen performancat në ndejën 'Prite n'shesh', shkak gjendja me pandeminë

Komuna e Prishtinës ka bërë të ditur se janë anuluar performancat live në ndejën 'Prite n'shesh' si shkak i gjendjes me pandminë COVID-19.