Postet nga: Antikorrupsioni

Agjencia Kundër Korrupsionit detyron MKRS-në ta largojë nga puna ish-shefen e kabinetit të ministrit

Jehona Shyti, drejtoreshë e Departamentit të Kulturës në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit do të duhet ta lërë vendin e punës pasi që Agjencia Kundë...

Pasuria e Nikolla Kabashiq, kryetar i Gjykatës së Mitrovicës

Një apartament në vlerë 45,000.00 euro, si dhe një apartament tjetër 1/3 e të cilit e ka trashëguar në 26,000.00 euro, kjo është pasuria e paluajtshme e deklaruar nga kryetari i ...

Zv/kryeministri Dalibor Jevtiç shmangu shkeljen e Ligjit për Konflikt Interesi

Në fund të muajit shkurt, KALLXO.com raportoi se si zëvendëskryeministri dhe ministri për Komunitete dhe Kthim në qeverinë Haradinaj, Dalibor Jevtiç, jashtëligjshëm mbante një ...

Zyrtarët ‘supermenë’ të shtetit, një person deri në tetë vende pune 

Papunësia në Kosovë llogaritët të jetë mbi 30 për qind. Por, në vendin tonë ka persona që mbajnë disa vende pune në të njëjtën kohë.

Qeveria Miraton Strategjinë Kundër Korrupsionit

Qeveria e Kosovës e ka miratuar strategjinë Kundër Korrupsionit 2018- 2022 . Së bashku me strategjinë është miratuar edhe plani i veprimit për zbatimin e kësaj strategjie.

Luftimi i Korrupsionit i Takon Kosovës

Me gjithë angazhimet e autoriteteve kompetente, është thënë se ende mbetet punë në forcimin e sundimit të ligjit dhe sistemin e prokurimit në Kosovë.

Fol me Performancë Çaktivizon Korrupsionin

Një performancë me ombrella kundër korrupsionit e zhvilloi sot Lëvizja Fol në qendër të Prishtinës.

Sot Shumë Aktivitete Kundër Korrupsionit

Janë paralajmëruar për sot një varg aktivitetesh kundër korrupsionit në ditën ndërkombëtare që i kushtohet luftës kundër kësaj dukurie.