Postet nga: Ankesat

Drenasi Heq Pagesën prej 5 Eurove për Ankesa

Qytetarët e Drenasit nuk do të paguajnë më 5 euro nëse duan të ankohen në komunë për ndonjë problem që i shqetëson.

Vetëm 9 prej 150 Ankesave të Prokurorëve u Pranuan nga Gjykatat

Në mbledhjen e 130-të të Këshillit Prokurorial të Kosovës  u prezantua raporti vjetor i Mekanizmit Përcjellës për Harmonizimin e Statistikave për Vitin 2016.

Tërpeza e Epërme pa Kanalizim dhe Trotuar nga Paslufta

Tërpeza e Epërme pa Kanalizim dhe Trotuar nga Paslufta

Fshati Tërpezë e Epërme në Komunën e Malishevës tash e 18 vjet po përballet me mungesën e rrjetit të kanalizimit dhe trotuareve në rrugë.

Banorët e Qyshkut Ankohen për Asfaltim Partiak të Rrugëve

Banorët e Qyshkut Ankohen për Asfaltim Partiak të Rrugëve

Disa banorë të fshatit Qyshk të Pejës thonë se rrugët aty po asfaltohen në bazë të përkatësisë partiake të banorëve.

Rënie e Numrit të Ankesave në OShP

Këtë e bëri të ditur kreu i këtij institucioni, Blerim Dina, në konferencën e Komisionit Rregullativ për Prokurim Publik (KRPP) lidhur me prokurim publik në ...

Probleme me Provat në Rastin ‘Stenta’

Të paktën katër avokatë kanë thënë se provat e dorëzuara nga prokuroria në formë të CD-ve nuk po u hapen.

Vetëm BIRN dhe Internews Kosova Ankohen për Zgjedhjet në Drenas

Për ditën e zgjedhjeve në Drenas kanë arritur në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) vetëm pesë ankesa nga BIRN dhe Internews Kosova.

Ali Rexha: Sevdije Morina më ka Shpallur të Çmendur

Ali Rexha: Sevdije Morina më ka Shpallur të Çmendur

Në Emisionin “Drejtësia në Kosovë” të transmetuar mbrëmë në RTK prokurori Ali Rexha është ankuar se po diskriminohet në Prokurorinë Speciale ku punon, duke treguar se nga ish-eprorja ...