Postet nga: Ankesat

PZAP Tregon Kur do të Vendosë për Ankesat në Istog dhe Kllokot

Kryesues i Sekretariatit të Panelit Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP), Mulë Desku tha se LDK për Istogun dhe Lista Serbe për Kllokotin kanë dorëzuar ankesat ...

Dy Ankesa në PZAP për Balotazh

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP)ka pranuar gjithsej dy ankesa në lidhje me fushatën për balotazhin e së dielës.

Studiuesit: Nuk po Ndihmohet Shkenca

Të mbledhur në Prishtinë në konferencën shkencore të organizuar nga Instituti i Studiuesve Shqiptarë “Alb-Shkenca”, studiuesit u ankuan se nuk po kanë përkrahje nga institucionet në Tiranë e ...

Supremja Pranon Dy dhe Hedh Tri Ankesa për Zgjedhjet

Gjykata Supreme në një komunikatë për medie ka treguar se si ka vepruar në lidhje me ankesat e pranuara nga disa kandidatë për deputetë ndaj vendimeve të Panelit ...

65 Ankesa në PZAP për Rezultatet e Zgjedhjeve

Numri i ankesave në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa në lidhje me rezultatet e zgjedhjeve të 11 qershorit ka arritur në 65.

PZAP Vendos Sot për Ankesat e Ditës së Zgjedhjeve

Për 32 ankesat e paraqitura në ditën e zgjedhjeve, Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa duhet të vendosë deri sot në orën 19:00.

Tre Vjet në Kërkim të Punës si Mësues

Tre Vjet në Kërkim të Punës si Mësues

Demë Doçi para tre vjetësh diplomoi në Fakultetin e Edukimit në Universitetin e Prishtinës, në drejtimin pedagogji e përgjithshme dhe gjatë kësaj kohe thotë se ...

As Deputeteve Nuk u Japin Kuponë Fiskalë

Jo vetëm qytetarët e thjeshtë të Kosovës po ballafaqohen me problemin e mosdhënies së kuponit fiskal nga bizneset, po një gjë e tillë po u ndodhë ...