Postet nga: Ankesat

Profesori ankohet për keqmenaxhim në Universitetin e Mitrovicës

Themelimi i tre fakulteteve të reja në Universitetin e Mitrovicës është përcjellë me pakënaqësi te stafi akademik të cilët kanë ankesa për menaxhmentin në ...

OShP Shqyrton Edhe Ankesat Përmes E-Prokurimit

Në fillim të këtij muaji Organi Shqyrtues i Prokurimit (OShP) bëri të ditur se shqyrton edhe ankesat e parashtruara në mënyrë elektronike.

PZAP Hedh Poshtë të Gjitha Ankesat e AAK-së për Istogun

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, PZAP, ka hedhur poshtë 14 ankesat e AAK-së për zgjedhjet në komunën e Istogut.

Ministri: 600 Policë na Rrinë Nëpër Kabina

Gjatë raportimit para Komisionit për Punë të Brendshme, ministri Flamur Sefaj u ankua për numrin e madh të policëve që duhet të ruajnë institucionet.

Gjykata Supreme Refuzon Ankesat e PDK-së në Prizren dhe Klinë

Përmes një njoftimi për media, Gjykata Supreme ka lajmëruar se ka marrë vendim mbi ankesat e PDK-së për komunën e Prizrenit dhe të Klinës, ...

PDK e LDK i Drejtohen Gjykatës Supreme me Ankesa

Partia Demokratike e Kosovës i është drejtuar Gjykatës Supreme pasi Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, PZAP, i refuzoi ankesat që kishin të bënin me rezultatin ...

Ankesat që Mund të Çojnë në Rinumërim apo Rivotim Disa Komuna

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa është duke i shqyrtuar ankesat e parashtruara nga subjektet politike dhe kandidati i pavarur në procesin zgjedhor të rrethit të dytë të zgjedhjeve ...

7 Ankesa në PZAP – Nga 3 Prej LDK-së e PDK-së

PZAP-it gjatë ditës së sotme i kanë shkuar 7 ankesa, 3 nga LDK, 3 nga PDK dhe një tjetër nga kandidati i pavarur për Shtimen, Fatmir Rashiti.