Postet nga: Ankesat

Pas ankesave të shumta, IPK inspekton policët gjatë zbatimit të detyrave në kohë pandemie

Inspektorati Policor i Kosovës, saktësisht Departamenti i Inspektimit është në proces të realizimit të një inspektimi ndaj zyrtarëve policor të cilët janë të angazhuar në zbatimin ...

Pse Avokati i Popullit e dërgoi në Kushtetuese Ligjin për zyrtarët publikë?

Këshilltari i lartë në Institucionin e Avokatit të Popullit, Burim Tahiri në emisionin "Jeta në Kosovë", në të cilin është trajtuar punësimi në institucionet publike, ka shpjeguar arsyet ...

PZAP sot pritet të vendos për ankesat e partive politike

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) pritet gjatë ditës së sotme t’i bëjë të ditura vendimet në lidhje me ankesat e partive politike për ...

77 ankesa deri më tash në PZAP

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) deri më tani ka pranuar 77 ankesa nga subjektet politike pas shpalljes së rezultateve përfundimtare të zgjedhjeve të 6 tetorit nga ana e ...

Rriten ankesat ndaj bankave në Kosovë

Konsumatorët në Kosovë thonë se shërbimet bankare po bëhen më të lehta dhe po marrin më pak kohë, por po kushtojnë më shumë.

Ku mund të ankohen qytetarët për veprimet e prokurorëve dhe gjyqtarëve?

Projektligji për përgjegjësinë disiplinore të gjyqtarëve dhe prokurorëve i cili është në procedurë për miratim në Kuvend, ka paraparë lehtësira sa i pë...

Ankesa për devijim të rrugës të asfaltuar në Lipjan

Banorë të fshatit Rufc i Ri të Komunës së Lipjanit, po ankohen se punimet për asfaltimin e rrugës Lipjan-Magurë kanë devijuar në anën e djathtë të ...

Ankesat e kandidatëve, lënë pa drejtorë disa klinika në QKUK

Zgjedhja e drejtorëve të klinikave në Qendrën Klinike Universitare ka muaj që ka filluar, por ky proces nuk ka shkuar pa probleme.