Postet nga: ankand

iPhone i vitit 2007 shitet 190.000 dollarë në ankand

Zakonisht telefonat e kompanisë Apple e humbin vlerën, në momentin që nxirren nga dyqani.

Telekomi nxjerr në shitje 88 vetura të vjetra

Telekomi i Kosovës ka hapur sot ankand për shitjen e 88 veturave të vjetërsuara që janë në pronësi të tyre.

Telekomi nis shitjen e veturave të vjetërsuara

Telekomi i Kosovës ka hapur sot ankandin për shitjen e veturave të vjetërsuara.

KEK-u hap ankand për shitjen e qymyrit

Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka hapur ankand për shitjen e 100 mijë tonëve qymyr. Çmimi minimal i pritur nga KEK-u për shitjen e një toni qymyr ë...

Një Lamborghini super i veçantë del në ankand 

Mund ta keni pasur një Lamborghini Countach të varur në murin tuaj si fëmijë, por tani një të tillë mund ta keni në garazhin tuaj. 

Komuna e Prishtinës do t`i shesë 113 vetura të konfiskuara për 15,670 euro

Komuna e Prishtinës planifikon të shes mbi 113 makina të konfiskuara në vlerë prej 15 mijë e 670 euro përmes një ankandi publik.

Letra e shkruar me dorë nga Ajnshtajni në ankand

Një letër e shkruar nga Albert Ajnshtajn që përmban ekuacionin e tij më të famshëm, E = mc2, është shitur në ankand në SHBA për më shumë ...

Mbahet ankand me gjëra nga Lufta e I Botërore

Një mesazh i rrallë dhe origjinal që i ishte dërguar trupave britanike që të bëjnë armëpushim në fund të Luftës së Parë Botërore do të ...