Postet nga: Anibar

Edicioni i sivjetmë i “Anibar” me mision për të mundur pasojat e izolimit

Me qëllim që të mposhten pasojat që ka lënë pandemia në qenien njerëzore, Festivali Ndërkombëtar i Filmit të Animuar “Anibar” këtë vit të do ...

Festivali ‘Anibar’ publikon programin e filmave të edicionit të 12-të

Edicioni i 12-të i Festivalit Ndërkombëtar të Animacionit “Anibar” do të mbahet mes datave 23-30 korrik 2021 në Pejë.

Bryan Newton dhe Matt Taylor të ftuar special të ‘Anibar 2019’

Dy regjisorët e serisë vizatimore “Rick and Morty”, Bryan Newton dhe Matt Taylor, do të jenë të ftuarit special të edicionit të sivjetëm të Festivalit ndërkombëtar ...

Filma e ‘Anibarit 2019’ shfaqen edhe në Prishtinë

Disa prej filmave që do të shfaqen në kuadër të edicionit të sivjetëm të Festivali të animuar "Anibar”, do të shfaqen edhe në Prishtinë.

244 filma të animuar do të shfaqen këtë vit në Festivalin 'Anibar'

Në edicionin e dhjetë të Festivalit Ndërkombëtar të Filmit të Animuar në Kosovë  'Anibar' do të shfaqen 244 filma të animuar, që janë selektuar nga 1223 të cilët kanë ...

Edicioni i dhjetë “Anibar”, me mision për të mundur frikën

Edicionit jubilar i 10-ti me radhë i Festivalit Ndërkombëtar të Animuar “Anibar” do të mbahet nga datat 15 deri më 21 korrik në qytetin e Pejës.

Festivali ‘Anibar’, një javë festë për gratë në animacion

Këtë javë, Peja përsëri hapë dyert për mijëra animatorë, producentë, regjisorë, dizajnerë dhe ilustratorë për edicionin e nëntë të Festivalit Ndërkombëtar ...

Kundërshtimi i Privatizimit të Kino-Teatrit i Shkon AKP-së

Kundërshtimi i Privatizimit të Kino-Teatrit i Shkon AKP-së

6056 nënshkrime të qytetarëve të Pejës kundër privatizimit të Kino-Teatrit “Jusuf Gërvalla” do t’u dorëzohen Agjencisë Kosovare të Privatizimit dhe Komunës së Pejë...