Postet nga: angli

Pesë dele u shpëtuan nga çatia e një shtëpie në Angli 

Pesë dele duhej të shpëtoheshin nga një çati në West Yorkshire, pasi ato kaluan nëpër një hendek nga një fushë fqinje.

Shtëpitë shumëmilionëshe të oligarkëve të sanksionuar

Dhjetëra rusë të sanksionuar janë të lidhur me një pronë me vlerë rreth 1 miliardë euro (800 milionë paund) në Mbretërinë e Bashkuar, raporton BBC.

Një shkollë në Angli u gjobit 36 mijë euro, dërgoi nxënësit në një shëtitje të rrezikshme malore

Një shkollë në Angli u gjobit me 36 mijë euro (30,000 paund) për dërgimin e një grupi nxënësish adoleshentë në një shëtitje të rrezikshme malore, raporton BBC.

Humbja në zgjedhjen e pjesshme, goditje e rëndë për kryeministrin britanik Johnson

Kryeministri britanik Boris Johnson mori përsipër "përgjegjësinë personale" të premten për mundjen e thellë të konservatorëve në zgjedhjet e pjesshme në një zonë ku ...

Mësimdhënësit anglezë inkurajohen ta trajtojnë lëvizjen “incel” gjatë orëve mësimore

Mësuesit mund të ndikojnë në parandalimin e përhapjes së lëvizjes “incel” dhe rreziqet e mizogjinisë përmes njësive mësimore në lidhje me respektin ndaj grave ...

Anglia lehtëson masat kundër Covid-19

 

Reagime të shumta pas komenteve bullizuese që pranuan lojtarët e Anglisë

 

Pamje - Dita e ‘errët’ për tifozët e futbollit anglez, përleshen mes vete