Postet nga: Angela Griep

Gjykata Speciale prezanton vendimet dhe zhvillimet e fundit

Angela Griep, zëdhënëse e Dhomave të Specializuara në Hagë, në konferencën për media, prezantoi zhvillimet dhe proceset aktuale në këtë Gjykatë.

Konferenca javore, Gjykata Speciale jep detaje lidhur me proceset gjyqësore

Gjykata Speciale në Hagë mbajti konferencën javore për media në të cilën u diskutuan zhvillimet më të fundit në Gjykatë.

Gjykata Speciale jep detaje lidhur me proceset gjyqësore që po zhvillohen në Hagë

Gjykata Speciale mbajti sot konferencën javore për media, ku u diskutua rreth proceseve gjyqësore që po zhvillohen në Hagë.

Gjykata Speciale jep detaje të reja lidhur me proceset ndaj ish-eprorëve të UÇK-së

Në një konferencë për media, Angela Griep, shefe e Informimit dhe Komunikimit Publik e Gjykatës Speciale, diskutoi aspekte të ndryshme lidhur me zhvillimin e procesit gjyqësor ndaj ...

Gjykata Speciale prezanton informacionet më të fundit lidhur me procedurat gjyqësore

Angela Griep, shefe e Informimit dhe Komunikimit Publik në Gjykatën Speciale mbajti një konferencë për mediat në platformën online “Zoom” të enjten, në të cilën prezantoi ...

Specialja nuk tregon nëse është konfirmuar apo jo aktakuza ndaj Thaçit dhe Veselit

Dhomat e Specializuara të Gjykatës Speciale nuk kanë treguar nëse është konfirmuar apo hedhur poshtë aktakuza ndaj presidentit Hashim Thaçi, ish-kryeparlamentarit, Kadri Veseli dhe ish-pjesëtarëve ...

Gjykata Speciale merr aktakuzat e para

Gjykata Speciale ka nisur shqyrtimin e aktakuzave të para që tashmë janë ngritur nga ana e Prokurorit të Specializuar, përderisa ka bërë të ditur se me konfirmimin e ...