Postet nga: anetaret

Këta janë gjyqtarët e Themeloreve që synojnë postin e anëtarit në KGjK

Gjyqtarët e shtatë Gjykatave Themelore të Kosovës kanë filluar votimin për zgjedhjen e anëtarit gjyqësorë për Këshillin Gjyqësor të Kosovës.

Këta janë kandidatët për anëtarë të Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës

Lista me gjashtë kandidatët më të suksesshëm për anëtarë të Këshillit të Pavarur Mbikëqyrës të Shërbimit Civil të Kosovës (KPMShCK) janë ...

Gjykimi i Kujtim Zararit, i akuzuar për 'zararin' ndaj Musa Gjergjajt

Në gjykimin e drejtorit të QKMF-së në Gjakovë, Kujtim Zarari, dëshmuan dëshmitarët Yllzim Dyla, Violeta Xërxa-Thaqi, Basri Komoni dhe Minire Bakija.

Vrasja e Donjeta Pajazitaj, Gjykata pritet të dalë në vendin e ngjarjes në Strellc të Deçanit

Në rigjykimin e vrasjes së Donjeta Pajazitajt, kundër të akuzuarit Naser Pajazitaj, sot ishte planifikuar të dëgjohen dëshmitarët Azem, Kastriot, Jetmir e Kushtrim Pajazitaj.

Kërkohet ekspertizë e re e psikiatrisë në gjykimin e Esat Bajramit për vrasjen e 30 vjeçarit

Në gjykimin ndaj Esat Bajramit, i cili po gjykohet për vrasje, u dëgjua eksperti mjeko-ligjor Flamur Dylhasi dhe hetuesi Edmond Jakupaj.

Këta janë anëtarët e Këshillit Drejtues të AAK-së

Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës sot ka mbajtur Kuvendin e VIII zgjedhor ku përsëri është rizgjedhur kryetar Ramush Haradinaj.