Postet nga: Ambient

Dobërçani i Gjilanit-Fshati i Pastërtisë Zvicerane

Në oborrin e Shtëpisë së Shëndetit në Dobërqan, një hapësirë e gjelbëruar përmes së cilës është e shtruar një rrugë me kubëza, ...

Qytetarët e Dinë që S’ka Ujë në Prishtinë! (TV)

Shaban Rexhepi, banor i lagjes “Kodra e Trimave” në Prishtinë thotë se ai dhe familja e tij, pas rënies së nivelit të ujit për mungesë reshjesh ...

Duhani Pihet edhe në Lokalin e Inspektorit (TV)

Në një konferencë për zbatimin e Ligjit të Duhanit, organizuar nga KADCja në bashkëpunim me Zyrën e Organizatën Botërore të Shëndetësisë si dhe ...

Në Prevallë Nuk Ndalen Ndërtimet

Rreth dy muaj më parë, Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapësinor  ka vendosur për ndërprejen e të gjitha aktiviteteve ndërtimore në zonën e Prevallë...

48 Orët Pa Ujë - Fajësohet Kompania e Ndërtimit

Një gyp uji me diametër prej 350 milimetrash dhe me kapacitet 250 litra ujë në sekondë, që furnizonte me mijëra shtëpi dhe biznese në Prishtinë e që gjendet në ...

Komunikon me Zogjtë: Kufijtë Janë Trillim

Dikur vrojtonte vetëm nga kureshtja dhe nevoja për relaksim gjersa punonte si profesor i anglishtes në shkollën e mesme ekonomike në Prizren. E, me afrimin e luftë...

Arinjtë u Vranë Për Organet e Tyre

Dy arinjtë, që ishin në plan të qeverisë për tu shpëtuar nga kushtet jo të duhura për jetë, janë vrarë. 

Ministri Arushan Është Freski

Dardan Gashi është ministër i një dikasteri i cili gjithmonë iu ka ndarë periferisë politike, gjithsesi për fat të keq. Në ministrinë e ambientit janë akomoduar ata të ...