Postet nga: ambasadorët

8 Ambasadorë të Kosovës janë Liruar nga Detyra

Ambasadori i Kosovës në Maqedoni, Ylber Hysa së bashku me shtatë ambasadorë të tjerë të Kosovës në vende të ndryshe janë liruar nga detyra.

LDK Konteston Emërimin e Ambasadorëve Politikë

Lidhja Demokratike e Kosovës ka reaguar sot pasi që në Komisionin Parlamentar për Punë të Jashtme është intervistuar një kandidat për ambasador e që është mbajtur më ...

Shpërfillje e Mospajtime Ndërmjet Liderëve të Kosovës dhe Ambasadorëve

Mospërfillje e ndërsjellë dhe retorikë e ashpër politike po karakterizon raportet ndërmjet liderëve institucionalë të Kosovës dhe ambasadorëve të vendeve të Kuintit, që ...

Haradinaj: Nuk u Japim Llogari Ambasadorëve

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, deklaroi sot se Qeveria e Kosovës nuk i jep llogari ambasadorëve për vendimet që merr dhe se lënda për ...

Quinti: Të Zgjedhurit e Popullit Përgjegjës për Krijimin e Qeverisë

Ambasadat e vendeve të Quintit kanë dalë me një qëndrim rreth krijimit të qeverisë së re duke thënë se të zgjedhurit e popullit janë përgjegjës pë...

Thaçi i Lumtur për Liberalizimin dhe UEFA-n

Thaçi i Lumtur për Liberalizimin dhe UEFA-n

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, ka pritur sot në takim ambasadorët e të gjitha shteteve të Bashkimit Evropian, vetëm pak orë para vendimit ...

Veseli: Presidenti Zgjidhet në Shkurt

Fjalët për Presidentin Veseli i tha pas takimit me Petrit Gashin, kryetarin e Bordit të Agjencisë Kosovare të Privatizimit.