Postet nga: Ambasada Amerikane

Ambasada Amerikane Nuk Komenton Çështjen e Vizës për Kryeministrin

Pas publikimit të lajmit se Kryeministrit Ramush Haradinaj i është refuzuar viza për në SHBA, ka pasur versione të ndryshme se çfarë ka ndodhur.

ShBA Përshëndet Heqjen e Mandatit të Dy Deputetëve Shqiptarë

Ambasada amerikane në Tiranë thotë se e ka mirëpritur vendimin e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) të Shqipërisë, për heqjen e mandatit të dy anëtarëve ...

ShBA: Thëngjilli, Opsioni më i Përballueshëm për Energji në Kosovë

Projekti “Kosova e Re” do të përmbushë standarde të rrepta europiane për efektshmëri dhe emisione dhe do të jetë në përputhshmëri me studimet e Bankë...

Hyland: Gazetarët Çelës i Luftimit të Korrupsionit

Gjatë hapjes së kampit teknologjik “TechCamp Kosova ku u diskutua për luftimin e korrupsionit në Ballkan, shefja e Misionit të Ambasadës Amerikane në Prishtinë Collen Hyland i konsideroi ...

Ambasada e ShBA-së Inkurajon Qytetarët e Maqedonisë të Votojnë

Zgjedhjet e sotme lokale janë të rëndësishme për zhvillimin e demokracisë në Maqedoni dhe rrugëtimin e saj euroatlantik, thekson ambasada amerikane në Shkup.

Kërkohet Rrugë më e Shkurtër e Lëndëve për Vjedhje të Rrymës

Ambasada e Shteteve të Bashkuara dhe përfaqësuesit e ushtrisë amerikane të KFOR-it, në bashkëpunim me KEDS po ndihmojnë në rritjen e efikasitetit dhe profesionalizmit në zbulimin dhe ...

Ambasada Amerikane: Votuesit Kërkojnë Kandidatë të Panjollosur

Pasi KQZ-ja ktheu në garë kandidatët e decertifikuar duke zbatuar një vendim të Gjykatës Supreme, Ambasada amerikane në një deklaratë duke konstatuar se e kupton këtë vendim, ...

Ndërkombëtarët Përkrahin Decertifikimin e 86 Kandidatëve

Ambasada Amerikane në Kosovë, Zyra e Bashkimit Europian dhe Misioni i OSBE-së njëzëri e kanë përshëndetur vendimin e djeshëm të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) ...