Postet nga: altin Basha

‘Karnavalet e Korçës’ jepet sot reprizë në Teatrin Kombëtar të Kosovës

Komedia “Karnavalet e Korçës” me tekst të Spiro Çomorës dhe regji të Altin Bashës jepet sot në mbrëmje reprizë  në Teatrin Kombëtar të Kosovë.

Shfaqja e Teatrit Kombëtar rrëmbeu çmimet kryesore në ‘Kokofest 2019’

Komedia “Karnavalet e Korçës” e Teatrit Kombëtar të Kosovës me regji të Altin Bashës ka fituar çmimet kryesore të edicionit të sivjetëm të Festivalit Mbarë...

TKK shfaq sot reprizën e shfaqjes ‘Karnavalet e Korçës'

Komedia "Karnavalet e Korçës" me tekst të Spiro Çomorës dhe regji të Altin Bashës, do të shfaqet sot reprizë në Teatrin Kombëtar të Kosovës.

‘Karnavalet e Korçës’ jepet sot në Teatrin Kombëtar

Teatri Kombëtar i Kosovës do të shfaqë sot në mbrëmje në ora 20:00, reprizën e komedisë “Karnavalet e Korçës” të Spiro Çomorës me regji të ...

Shfaqja ‘Karnavalet e Korçës’ jepet nesër premierë në Teatrin Kombëtar

Në Teatrin Kombëtar të Kosovës do të shfaqet nesër në mbrëmje duke filluar nga ora 20:00 premiera e shfaqjes "Karnavalet e Korçës” me tekst të shkrimtarit ...

 Komedia i ‘I ligu për mend’ reprizohet sot në Teatër Kombëtar

Teatri Kombëtar i Kosovës do të shfaqë sot në mbrëmje, duke filluar nga ora 20:00 reprizën e shfaqjes “I ligu për mend” me regji të Altin ...

‘I ligu për mend’ hap sot festivalin 'Talia e Flakës 2019' në Gjilan

Komedia “I ligu për mend’ me tekst të Gjergj Fishtës dhe regji të Altin Bashës do të shfaqet sot në mbrëmje duke filluar nga ora 19:00 në ...

36 Ditë Prova për Gegnishten e Fishtës

Aktorët e shfaqjes “I Ligu për mend”, komedisë së Gjergj Fishtës të shfaqur premierë në Teatrin Kombëtar të Kosovës mbrëmë, edhe pse e paramendonin ...